Terrasoverkappingen

Op zoek naar een duurzame terrasoverkapping op maat? Onze overkappingen worden geleverd in vaste maten en in maatwerk tot maar liefst 795 cm, uit één goot!

Terrasoverkapping vergunning
Voordelen van een terrasoverkapping

Waarom een terrasoverkapping?

Een overkapping is een meerwaarde voor de woning. Zowel de tuin als woning worden er mooier door en je hebt meer bergingsruimte!

Het creëert een extra schaduwplek in de tuin. Zo ben je beschermt tegen de zonnestralen en houdt het je koeler tijdens de zomer.

Een terrasoverkapping voegt een extra leefruimte toe aan jouw woning. Hierdoor kan je het hele jaar extra genieten van de tuin!

Ontdek onze terrasoverkappingen

Bij Jurdie kan je terecht voor een terrasoverkapping op maat in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk hieronder alle onze overkappingen.

Welk materiaal voor een terrasoverkapping?

Bij het zoeken naar een terrasoverkapping heb je waarschijnlijk de vraag: uit welke materiaal moet de terrasoverkapping gemaakt worden? Bij Jurdie bestaan de terrasoverkappingen uit aluminium, polycarbonaat of glas.

terrasoverkapping prijs

Terrasoverkapping met polycarbonaat of glas

Een terrasoverkapping van polycarbonaat wordt vaak gekozen door het stevige materiaal en duurzaam karakter. Het is een aantrekkelijk alternatief van glas en is bovendien de ideale overkapping doorheen het jaar. Dit is te danken aan het isolerend effect. Hiernaast bieden wij ook overkappingen aan met glas. Volledig op maat beschikbaar met een glazen dak of glaswanden.

Aluminium terrasoverkapping

Aluminium terrasoverkappingen zijn enorm populair. Dat is te danken aan het stevige materiaal, de levensduur en het weinige onderhoud die nodig is. 

Een ander groot voordeel is dat aluminium roestvast is en is dus bestand tegen extreme weersomstandigheden. Ten laatste heb je heel wat mogelijkheden op vlak van kleur en is het nog eens combineerbaar met andere materialen.

Terrasoverkapping laten plaatsen

Jouw terrasoverkapping op maat

Op zoek naar een terrasoverkapping die perfect bij je past? Bij Jurdie kan je een terrasoverkapping laten plaatsen helemaal in jouw stijl en grootte. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Veelgestelde vragen

Bij Jurdie maken we al jaren terrasoverkappingen op maat met duurzame materialen. Tevens biedt de zaakvoerder een uitstekende service en komt hij de overkappingen zelf plaatsen. Hierdoor kan de klant steeds rekenen op een correcte afwerking!

Onze aluminiumdaken hebben een garantie van 10 jaar. De overkappingen van het merk Palmiye hebben een garantie van 5 jaar.

Een overkapping kan je bij Jurdie op verschillende manieren uitbreiden van een extra schuifwand tot screens. Contacteer ons en we helpen je graag verder! 

Voor terrasoverkappingen van maximaal 40 vierkante meter is er geen vergunning nodig. Hiernaast is er nog steeds een meldingsplicht nodig.

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's

Antwerpen 
Brussel
Oost-Vlaanderen

AalstBrakelDendermonde – Gent – GeraardsbergenHaaltert – Ninove –  Oosterzele – WetterenZottegem – ,..

Vlaams-Brabant

AsseDilbeekLiedekerke – Meise – ,…

West-Vlaanderen