Terrasoverkapping Meise

Nood aan een extra leefruimte om te relaxen en te genieten van de tuin? Dan is een terrasoverkapping de ideale oplossing om elke dag te genieten van het buitenleven in Meise!

Lamellen dak

Voordelen van een terrasoverkapping

Je overweegt een overkapping te kopen in Meise en omgeving? Ontdek hier de voordelen:

Mogelijk om volledig op maat te plaatsen: kies zelf de stijl, grootte en kleur! Alles is mogelijk!

Een terrasoverkapping is een meerwaarde voor zowel de tuin als woning.

Je hebt een extra leefruimte om te genieten van de tuin.

Welk materiaal voor een terrasoverkapping?

Ben je op zoek naar een terrasoverkapping in Meise en omgeving? Bij de aankoop van een overkapping zal je moeten kiezen uit welk materiaal jouw overkapping gebouwd moet worden. Bij Jurdie bestaan onze overkappingen uit aluminium, polycarbonaat of glas.

Aluminium overkapping

Aluminium terrasoverkappingen zijn populair door het stevige materiaal. Ze hebben een lange levensduur en hebben weinig onderhoud nodig. Een ander groot voordeel is dat aluminium bestand is tegen extreme weersomstandigheden. 

Polycarbonaat en glas

Terrasoverkappingen van polycarbonaat zijn ideaal voor mensen die heel het jaar willen genieten van het buitenleven. Het materiaal zorgt ervoor dat tijdens de winter de warmte binnen wordt gehouden en in de zomer blijft het koel.

Kies welke terrasoverkapping bij jou past

Bij Jurdie kan je terecht voor een terrasoverkapping op maat in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk hieronder alle onze soorten overkappingen. Ben je op zoek naar een specifieke overkapping? Contacteer ons en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Waarom een overkapping van Jurdie?

Kwaliteit en duurzaam

Al onze hoogwaardige producten alle voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090 en zijn onder naleving van in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Jurdie heeft het allemaal. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… Onze overkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Innovatief

Terrasoverkappingen met innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook de hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen!

Onze realisaties

Bij Jurdie worden terrasoverkappingen steeds op maat geplaatst door de zaakvoerder. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afwerking en eerlijke prijs. Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Meise en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze projecten!

Jouw overkapping op maat

Op zoek naar een vakman in het plaatsen van een terrasoverkapping in Meise? Bij Jurdie kan je een overkapping laten plaatsen helemaal in jouw stijl en grootte. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Veel gestelde vragen

Bij het aankopen van een terrasoverkapping zal de prijs bepaald worden door twee factoren. De eerste is de kwaliteit van het materiaal. En ten tweede de grootte van de overkapping. Voor een offerte op maat kan u ons steeds vrijblijvend contacteren

In Vlaanderen mag je maximaal 40 m² aan overdekt terras hebben zonder een vergunning.

Graag een terrasoverkapping uitbreiden? Dat kan op verschillende manieren! Van een extra schuifwand tot screens,… Bij Jurdie kan het allemaal! Contacteer ons voor meer informatie!

Voor een gemiddelde personenwagen is het aangeraden om een carport te plaatsen die tenminste 6 meter lang en 4 meter breed is.

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's

Antwerpen 

Brussel

Oost-Vlaanderen

AalstBrakel –  Dendermonde – Gent – Geraardsbergen –  Haaltert – NinoveOosterzele – WetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant

AsseDilbeekLiedekerke – Meise – ,…

West-Vlaanderen 

Interessante links