Terrasoverkapping Meise

Nood aan een extra leefruimte om te relaxen en te genieten van de tuin? Dan is een terrasoverkapping de ideale oplossing om elke dag te genieten van het buitenleven in Meise!

Terrasoverkapping plaatsen Meise

Voordelen van een terrasoverkapping

Je overweegt een overkapping te kopen in Meise en omgeving? Ontdek hier de voordelen:

Mogelijk om volledig op maat te plaatsen: kies zelf de stijl, grootte en kleur! Alles is mogelijk!

Een terrasoverkapping is een meerwaarde voor zowel jouw tuin als woning.

Je hebt een extra leefruimte om te genieten van jouw tuin

Welk materiaal voor een terrasoverkapping?

Ben je op zoek naar een terrasoverkapping in Meise en omgeving? Bij de aankoop van een overkapping zal je moeten kiezen uit welk materiaal jouw overkapping gebouwd moet worden. Bij Jurdie bestaan onze overkappingen uit aluminium, polycarbonaat of glas.

Aluminium terrasoverkappingen zijn enorm populair door het stevige materiaal. De populariteit is grotendeels te danken aan de  lange levensduurte en het weinige onderhoud die nodig is. Een ander groot voordeel is dat aluminium roetvast is en dus bestand tegen extreme weersomstandighedenTen laatste heb je heel wat mogelijkheden op vlak van kleur en is het nog eens combineerbaar met andere materialen

Door het duurzame aspect zijn terrasoverkappingen van polycarbonaat of glas de laatste jaren veel geplaatst. Hiernaast is het de ideale overkapping doorheen het jaar. Zo houdt het tijdens de wintermaanden de warmte makkelijk binnen.

Ten laatste heb je met polycarbonaat weinig onderhoud nodig omdat vuil minder zichtbaar is.

Kies welke terrasoverkapping bij jou past

Bij Jurdie kan je terecht voor een terrasoverkapping op maat in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk hieronder alle onze soorten overkappingen. Ben je op zoek naar een specifieke overkapping? Contacteer ons en we helpen je zo snel mogeijk verder!

Waarom een overkapping van Jurdie?

Kwaliteit en duurzaam

Al onze hoogwaardige producten alle voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090 en zijn onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen . Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Jurdie heeft het allemaal. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… Onze overkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Innovatief

Terrasoverkappingen met innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook de hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen!

Onze realisaties

Bij Jurdie worden terrasoverkappingen steeds op maat gemaakt door de eigenaar zelf. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afwerking en eerlijke betaling. Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Meise en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze projecten!

Jouw overkapping op maat

Op zoek naar een vakman in het plaatsen van een terrasoverkapping in Meise? Bij Jurdie kan je een overkapping laten plaatsen helemaal in jouw stijl en grootte. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Veel gestelde vragen

Bij het aankopen van een terrasoverkapping zal de prijs bepaald worden door twee factoren. De eerste is de gevraagde kwaliteit van het materiaal. En ten tweede de grootte van de overkapping zelf. Voor een offerte op maat kan u ons steeds vrijblijvend contacteren

In Vlaanderen mag je maximaal 40 m² aan overdekt terras hebben zonder een vergunning. Natuurlijk is niet elke situatie hetzelfde en je bekijkt best eens alle voorwaarden hier.

Graag een terrasoverkapping uitbreiden? Dat kan op verschillende manieren! Van een extra schuifwand tot screens,… Bij Jurdie kan het allemaal! Contacteer ons voor meer informatie!

Voor een gemiddelde personenwagen is het aangeraden om een carport te plaatsen die tenminste 6 meter lang en 4 meter breed is.

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's

Antwerpen 

Oost-Vlaanderen

AalstBrakel –  Geraardsbergen –  Haaltert – Ninove – WetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant

Meise – ,…

West-Vlaanderen 

Interessante links