Terrasoverkapping Wetteren

Geniet je graag van het buitenleven doorheen het jaar? Of je drinkt graag eens een aperitief op het terras? Dan is een terrasoverkapping een ideaal onderdeel van jouw tuin in Wetteren!

Waarom een terrasoverkapping

Overweeg je nog steeds een terrasoverkapping te plaatsen? Dan kan deze lijst met voordelen interessant zijn voor jou:

Het is een meerwaarde voor zowel tuin als woning

Extra leefruimte om te genieten van het buitenleven doorheen het jaar

Heel het jaar genieten van de tuin en natuur

Een overkapping kunnen wij op maat plaatsen in verschillende kleuren en groottes

Welk materiaal voor een terrasoverkapping?

Het materiaal is een belangrijke factor bij de aankoop van een terrasoverkapping in Wetteren. Bij Jurdie kan u steeds terecht voor terrasoverkappingen die bestaan uit alumnium, polycarbonaat of glas. Ben je niet zeker over de soort overkapping? Contacteer ons gerust en we helpen je graag verder!

Aluminium terrasoverkappingen zijn tegenwoordig erg populair door het stevige materiaal. De populariteit is te danken aan de lange levensduurte en omdat het weinig onderhoud vraagt. Een ander groot voordeel is dat aluminium bestand is tegen extreme weersomstandighedenTen laatste kan je nog eens kiezen tussen verschillende kleuren en is het nog eens combineerbaar met andere materialen.

Terrasoverkappingen van polycarbonaat worden de laatste jaren veel geplaatst. Deze soort overkapping is ideaal doorheen het jaar. Het houdt tijdens de wintermaanden de warmte binnen en is bestand tegen hoge temperaturen

Ten laatste heeft het net zoals een aluminium overkapping weinig onderhoud nodig omdat het vuil minder zichtbaar is.

Kies welke terrasoverkapping bij jou past

Wil je graag een overkapping op maat in een specifieke kleur of stijl? Het kan allemaal! Bij Jurdie kan je terecht voor terrasoverkappingen die worden gemaakt hoe jij het wilt. Bekijk hieronder onze populairste modellen.

Onze realisaties

Ben je niet zeker welke terrasoverkapping aan te kopen? Laat je inspireren door onze projecten! Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Wetteren en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze realisaties!

Jouw terrasoverkapping op maat

Op zoek naar een terrasoverkapping in Wetteren die perfect bij je past? Bij Jurdie kan je een terrasoverkapping laten plaatsen helemaal in jouw kleur en stijl. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Veel gestelde vragen

De kostprijs voor een aluminium overkapping op maat is afhankelijk van de totale grootte en de kwaliteit van het gekozen materiaal. Een exacte prijs is moeilijk te vertellen, contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Voor terrasoverkappingen van maximaal 40 m² is er in het algemeen geen nodig. (uitzonderingen uitgesloten) Hiernaast is er nog een meldingsplicht. Voor meer informatie kan u terecht op de website van de Vlaamse overheid.

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's

Antwerpen 
Oost-Vlaanderen

AalstBrakel – GeraardsbergenHaaltert – Ninove – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Meise – ,…

West-Vlaanderen

Interessante links