Terrasoverkapping Wetteren

Geniet je graag van het buitenleven doorheen het jaar? Of je drinkt graag eens een aperitief op het terras? Dan is een terrasoverkapping een ideaal onderdeel van jouw tuin in Wetteren!

Terrasoverkapping laten plaatsen

Waarom een terrasoverkapping?

Overweeg je nog steeds een terrasoverkapping te plaatsen? Dan kan deze lijst met voordelen interessant zijn voor jou:

Extra leefruimte om te genieten van het buitenleven doorheen het jaar.

Het is een meerwaarde voor zowel de tuin als woning.

Op maat te plaatsen en verschillende mogelijkheden op vlak van stijl en kleur.

Welk materiaal voor een terrasoverkapping?

Het materiaal is een belangrijke factor bij de aankoop van een terrasoverkapping in Wetteren. Bij Jurdie kan u steeds terecht voor terrasoverkappingen die bestaan uit aluminium, polycarbonaat of glas. Ben je niet zeker over de soort overkapping? Contacteer ons en we helpen je graag verder!

Aluminium terrasoverkapping

Aluminium terrasoverkappingen zijn populair door het stevige materiaal. Ze hebben een lange levensduur en hebben weinig onderhoud nodig. Een ander groot voordeel is dat aluminium bestand is tegen extreme weersomstandigheden. 

Polycarbonaat of glas

Terrasoverkappingen van polycarbonaat zijn ideaal voor mensen die heel het jaar willen genieten van het buitenleven. Het materiaal zorgt ervoor dat tijdens de winter de warmte binnen wordt gehouden en in de zomer blijft het koel.

Ontdek onze modellen

Wil je graag een overkapping op maat in een specifieke kleur of stijl? Het kan allemaal! Bij Jurdie worden terrasoverkappingen geplaatst op basis van hoe jij het wilt. Bekijk hieronder onze modellen.

Onze realisaties

Ben je niet zeker welke terrasoverkapping aan te kopen? Laat je inspireren door onze projecten! Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Wetteren en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze realisaties!

Jouw terrasoverkapping op maat

Op zoek naar een terrasoverkapping in Wetteren die perfect bij je past? Bij Jurdie kan je een terrasoverkapping laten plaatsen helemaal in jouw kleur en stijl. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Veel gestelde vragen

De kostprijs voor een aluminium overkapping op maat is afhankelijk van de totale grootte en de kwaliteit van het gekozen materiaal.  Contacteer ons voor een vrijblijvende (prijs)offerte!

Voor terrasoverkappingen van maximaal 40 m² is er in het algemeen geen vergunning nodig. Hiernaast is er wel nog een meldingsplicht. Voor meer informatie kan u terecht op de website van de Vlaamse overheid.

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's

Antwerpen 
Brussel
Oost-Vlaanderen

AalstBrakelDendermonde – Gent – GeraardsbergenHaaltert – NinoveOosterzele – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

AsseDilbeekLiedekerke – Meise – ,…

West-Vlaanderen

Interessante links