Terrasoverkapping Geraardsbergen

Je geniet graag van het buitenleven? Of je drinkt graag eens een aperitief op het terras? Dan is een terrasoverkapping dé uitbreiding van jouw tuin in Geraardsbergen!

Lamellen dak

Voordelen van een terrasoverkapping

Je wilt graag een overkapping kopen in Geraardsbergen? Ontdek hier de voordelen:

Een terrasoverkapping is een meerwaarde voor zowel jouw tuin als woning.

Je hebt een extra leefruimte om te genieten van de tuin.

Het is een duurzame investering waarvan je jarenlang zal kunnen genieten.

Welk materiaal voor een terrasoverkapping?

In de zoektocht naar een terrasoverkapping in Geraardsbergen moet je uiteindelijk de keuze maken uit welk materiaal jouw overkapping of veranda moet bestaan. Bij Jurdie kan je terecht voor overkappingen uit aluminium, polycarbonaat of glas.

Aluminium terrasoverkapping

Aluminium terrasoverkappingen zijn populair door het stevige materiaal. Aluminium roest niet, is onderhoudsvriendelijk en is bestand tegen extreme weersomstandigheden. Hiernaast heb je de mogelijkheid om een aluminium overkapping uit te breiden met zonwering.

Polycarbonaat of glas

De populariteit van terrasoverkappingen uit polycarbonaat of glas is sterk gestegen, te danken aan hun duurzaamheid en het unieke comfort dat ze bieden doorheen de seizoenen. Zo creëer je een koele schuilplaats in de zomer en behoud je de warmte in de winter.

Kies welke terrasoverkapping bij jou past

Bij Jurdie kan je terecht voor een terrasoverkapping op maat in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk hieronder alle onze soorten overkappingen.

Onze realisaties

Bij Jurdie worden terrasoverkappingen steeds op maat geplaatst door de eigenaar zelf. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afwerking en transparante prijs. Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Geraardsbergen en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze projecten!

Waarom Jurdie voor een terrasoverkapping?

Kwaliteit en duurzaam

Al onze hoogwaardige producten alle voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090 en zijn onder naleving van in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Jurdie heeft het allemaal. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… Onze overkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Innovatief

Terrasoverkappingen met innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook de hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen!

Jouw overkapping op maat

Op zoek naar een expert in het plaatsen van een terrasoverkapping in Geraardsbergen? Bij Jurdie kan je een overkapping laten plaatsen helemaal in jouw stijl en grootte. Contacteer ons voor een gratis offerte of gesprek.

Veel gestelde vragen

Voor terrasoverkappingen van maximaal 40 vierkante meter is er geen vergunning nodig. Hiernaast is er wel nog een meldingsplicht.

Een overkapping kan je bij Jurdie op verschillende manieren uitbreiden van een extra schuifwand tot screens. Contacteer ons en we helpen je graag verder! 

Een goede afmeting is afhankelijk van welke functies jouw overkapping zal vervullen. Als er bijvoorbeeld een loungeset aanwezig zal zijn, dan heb je al snel 20m² nodig. Contacteer ons en we komen gratis opmeten.

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's

Antwerpen 
Oost-Vlaanderen

AalstBrakel –  Dendermonde – GentGeraardsbergenHaaltertMerelbeke – Ninove OosterzeleSint-Lievens-Houtem – WetterenZottegem – ,..

Vlaams-Brabant

AsseDilbeekLiedekerke – Meise – ,…

West-Vlaanderen 

Interessante links