Terrasoverkapping Geraardsbergen

Je geniet graag van het buitenleven? Of je drinkt graag eens een aperitief op het terras? Dan is een terrasoverkapping dé invulling voor jouw tuin in Geraardsbergen!

Terrasoverkapping plaatsen Geraardsbergen

Voordelen van een terrasoverkapping

Je wilt graag een overkapping kopen in Geraardsbergen? Ontdek hier de voordelen:

Een terrasoverkapping is een meerwaarde voor zowel jouw tuin als woning.

Je hebt een extra leefruimte om te genieten van de tuin

Het is een duurzame investering waarvan je jarenlang zal kunnen genieten

Mogelijk om volledig op maat te plaatsen: kies zelf de stijl, grootte en kleur!

Welk materiaal voor een terrasoverkapping?

In de zoektocht naar een terrasoverkapping in Geraardsbergen moet je uiteindelijk de keuze maken uit welk materiaal jouw overkapping of veranda moet bestaan. Bij Jurdie bestaan onze overkappingen uit aluminium, polycarbonaat of glas.

Aluminium terrasoverkappingen zijn enorm populair door het stevige materiaal. De populariteit is grotendeels te danken aan de  lange levensduurte en het weinige onderhoud die nodig is. Een ander groot voordeel is dat aluminium roetvast is en dus bestand tegen extreme weersomstandigheden. Ten laatste heb je heel wat mogelijkheden op vlak van kleur en stijl.

Een terrasoverkapping van polycarbonaat of glas is een andere populaire keuze door zijn duurzaamheid. Hiernaast is het ideale overkapping doorheen het jaar. Zo houdt het tijdens de wintermaanden de warmte makkelijk binnen.

Ten laatste heb je met polycarbonaat weinig onderhoud nodig omdat vuil minder zichtbaar is.

Kies welke terrasoverkapping bij jou past

Bij Jurdie kan je terecht voor een terrasoverkapping op maat in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk hieronder alle onze soorten overkappingen.

Onze realisaties

Bij Jurdie worden terrasoverkappingen steeds op maat gemaakt door de eigenaar zelf. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afwerking en eerlijke betaling. Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Geraardsbergen en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze projecten!

Waarom Jurdie voor een terrasoverkapping?

Kwaliteit en duurzaam

Al onze hoogwaardige producten alle voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090 en zijn onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen . Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Jurdie heeft het allemaal. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… Onze overkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Innovatief

Terrasoverkappingen met innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook de hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen!

Jouw overkapping op maat

Op zoek naar een expert in het plaatsen van een terrasoverkapping in Geraardsbergen? Bij Jurdie kan je een overkapping laten plaatsen helemaal in jouw stijl en grootte. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Veel gestelde vragen

De prijs voor een overkapping op maat wordt bepaald door het soort materiaal en de totale afmetingen. Voor een offerte op maat kan je ons steeds vrijblijvend contacteren!

Voor terrasoverkappingen van maximaal 40 vierkante meter is er geen vergunning nodig. Hiernaast kan het wel zijn dat er een meldingsplicht nodig is. Voor meer informatie kan u terecht op de website van de Vlaamse overheid.

Een overkapping kan je bij Jurdie op verschillende manieren uitbreiden van een extra schuifwand tot screens. Contacteer ons en we helpen je graag verder! 

Een goede afmeting is afhankelijk van welke functies jouw overkapping zal vervullen. Als er bijvoorbeeld een loungeset aanwezig zal zijn, dan heb je al snel 20m² nodig.

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's

Antwerpen 
Oost-Vlaanderen

AalstBrakel –  Geraardsbergen – Haaltert – Ninove – WetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant

Meise – ,…

West-Vlaanderen 

Interessante links