Over ons

Aluminium-terrasoverkapping-met-glas.jpg

Jurdie - Dé specialist in overkappingen

Bij Jurdie zijn we trots op onze hoogwaardige overkappingen, vervaardigd volgens de Europese CE normering DIN EN 1090. Elk product dat we installeren, is zorgvuldig op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij jouw specifieke wensen en stijl. Onze overkappingen zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsarm, maar ze veranderen ook de manier waarop je je buitenruimte ervaart. 

Met een overkapping van Jurdie wordt je tuin niet zomaar een buitenruimte, maar een echte verlenging van je huis waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Meer dan alleen terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping is meer dan alleen een dak. We zien het als een uitnodiging om meer tijd buiten door te brengen, om te genieten van de frisse lucht en de zomerse dagen. Daarom plaatsen we overkappingen op maat van jouw wensen, zodat je dagelijks kunt genieten van het buitenleven.

Om die belofte te vervullen, komt Jürgen persoonlijk naar je toe. Hij luistert naar al je vragen en wensen, en op basis hiervan bouwen we jouw overkapping.  Zo kunnen we een correcte plaatsing garanderen en zorgen voor een overkapping die helemaal bij je past! 

Volledig op maat op basis van jouw wensen

Plaatsing door de zaakvoerder zelf

Persoonlijk advies en opvolging

Terrasoverkapping met glas

Uitgebreid productaanbod

Van aluminium tot polycarbonaat of glas, onze overkappingen zijn beschikbaar in verschillende materialen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bovendien is het mogelijk uw overkapping te personaliseren met extra opties zoals lamellen, led-verlichting, schuifwanden en verwarmingselementen. 

Ontdek ons uitgebreid aanbod en vind de perfecte overkapping die bij uw stijl en woning past.

Onze klanten aan het woord

Bij Jurdie nemen we de tijd om naar de wensen van elke klant te luisteren. Dit zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn en volop kunnen genieten van hun terrasoverkapping. Lees onze klantreviews en ontdek waarom onze klanten voor ons kiezen.

Pascal Gevaert
Pascal Gevaert
Read More
Prachtig werk geleverd waar we nog vele jaren plezier zullen aan beleven. De schuifwanden maken het bovendien af. Een aanrader!
Demsey Eeraerts
Demsey Eeraerts
Read More
Zeer veel uitleg bij het komen kijken. Neemt zijn tijd om alles uit te leggen. Is van zijn woord en heeft hier op het afdak gezeten bij meer dan 30 graden op ne zaterdag om toch maar alles af te krijgen!.
Peter Valentijn
Peter Valentijn
Read More
Zeker een aanrader. Terras overkapping in glas laten plaatsen met glazen wand te Liedekerke. Vlotte en correcte afspraken. Zeer mooi afgewerkt, niks op aan te merken. Prijs kwaliteit zeker de moeite waard.
Annik Rathé
Annik Rathé
Read More
Man van zijn woord!! vlotte samenwerking uitgevoerd zoals beloofd. heel mooi resultaat Wij kunnen Jurdie enkel aanbevelen.

Geniet nog meer met een overkapping op maat

Beleef het buitenleven op een nieuw niveau met een overkapping van Jurdie! Neem contact met ons op en laten we samen jouw project vrijblijvend bespreken.

Wij zijn actief in de volgende regio's:
Brussel
Oost-Vlaanderen

AalstBrakelDendermonde – Gent – GeraardsbergenHaaltert – Ninove – Oosterzele – WetterenZottegem – ,..

Vlaams-Brabant

AsseDilbeekLiedekerke – Meise – ,…