Terrasoverkapping Liedekerke

Heel het jaar genieten met een terrasoverkapping uit Liederkerke? Bij Jurdie kan u terecht voor een overkapping volledig op maat!

Waarom een overkapping van Jurdie?

Overweeg je een terrasoverkapping te plaatsen in Liedekerke en omgeving? Jurdie is de expert in het plaatsen van elke overkapping. 

Aluminium terrasoverkapping
Hoogwaardige kwaliteit

Alle verandadaken worden standaard geleverd met 10 jaar garantie en voldoen steeds aan alle kwaliteitsnormen.

Onderhoudsarm

Zon, regen of wind, onze overkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

Betrouwbaar

Na het afstemmen met de klant zorgen we voor een correcte plaatsing en opvolging van elke overkapping.

Ontdek ons aanbod

Wil je graag een overkapping plaatsen in een specifieke stijl of kleur? Bij Jurdie kan het allemaal! Onze terrasoverkappingen worden steeds gemaakt op basis van wat de klant vraagt. Ontdek ons ruim aanbod aan overkappingen en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Ontdek onze realisaties

Bij Jurdie worden terrasoverkappingen steeds op maat geplaatst door de zaakvoerder. Zo bent u zeker van een perfecte afwerking en eerlijke prijs. Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Liedekerke en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze projecten!

Jouw overkapping op maat

Onze terrasoverkappingen in Liedekerke worden volledig op maat geplaatst in samenspraak met de klant. Wij zorgen voor jouw perfecte overkapping!

Veelgestelde vragen

Als de maximale oppervlakte kleiner is dan 40 vierkante meter heb je geen vergunning nodig. Let op: er is nog steeds een meldingsplicht!

Aluminium overkappingen zijn bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Hiernaast heeft het weinig onderhoud nodig en heb je meer tijd over om te genieten!

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's

Antwerpen 

Brussel
Oost-Vlaanderen

AalstBrakel –  Dendermonde – Gent – GeraardsbergenHaaltertMerelbeke – Ninove OosterzeleSint-Lievens-Houtem – WetterenZottegem

Vlaams-Brabant

AsseDilbeek – Liedekerke – Meise – ,…

West-Vlaanderen

Interessante links