Square-line

De Square-line is een overkapping met een modern en stoer uiterlijk. Het unieke, kubistische horizontale design zonder zichtbare dakhelling biedt de mogelijkheid 7 m breed en 5 m diep te bouwen op twee staanders. Door deze grote overspanning heeft u een vrij uitzicht, zónder obstakels! 

Een overkapping met een modern en stoer uiterlijk. Het unieke, kubistische horizontale design zonder zichtbare dakhelling biedt de mogelijkheid 7 m breed en 5 m diep te bouwen op twee staanders. Door deze grote overspanning heeft u een vrij uitzicht, zónder obstakels! 

Moderne overkapping op maat

Think big

Square-line

Met de Square-line veranda, een uniek model, weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten. De Square-line heeft door het unieke design de mogelijkheid om 7 m. breed en 5 m. diep te bouwen op 2 staanders zodat u een vrij uitzicht heeft zonder obstakels. Bouw uw overkapping uit tot een wintertuin met onze bijpassende glasschuifwanden voor optimaal comfort. 

De Square-line voldoet aan de hoogste kwaliteit waardoor u 15 jaar garantie krijgt op de lak en aluminiumconstructie. Ontdek onze realisaties en laat je inspireren op een moderne overkapping!

Square-line:

Think big

Met de Square-line veranda, een uniek model, weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten. De Square-line heeft door het unieke design de mogelijkheid om 7 m. breed en 5 m. diep te bouwen op 2 staanders zodat u een vrij uitzicht heeft zonder obstakels. Bouw uw overkapping uit tot een wintertuin met onze bijpassende glasschuifwanden voor optimaal comfort. De Square-line voldoet aan de hoogste kwaliteit waardoor u 15 jaar garantie krijgt op de lak en aluminiumconstructie.

Kenmerken

15 jaar garantie
Extra sterke goot, liggers en staanders voor een brede en diepe overspanning
8 mm veiligheidsglas
Rechthoekig design zonder dakhelling
Makkelijk uit te bouwen tot wintertuin
Op maat geplaatst

Square-line terrasoverkappingen

Realisaties

Naast het adembenemende design, onderscheiden onze producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Technische info

Terrasoverkapping afmetingen
Hoe groot moet een terrasoverkapping zijn

Veelgestelde vragen

Een groot voordeel van een aluminium terrasoverkapping is de duurzaamheid. Het is bestand tegen roest en de verschillende weersomstandigheden. Ten laatste is een aluminium overkapping onderhoudsvriendelijk.

De prijs van een terrasoverkapping wordt bepaald door de grootte en het soort materiaal. Voor een prijsofferte kan u ons steeds vrijblijvend contacteren!

Ja, onze overkappingen worden steeds geplaatst door de zaakvoerder zelf. Zo ben je zeker van een correcte plaatsing en opvolging.