Terrasoverkapping Aalst

Geniet je graag van tuin en natuur? Dan is een terrasoverkapping uit Aalst de ideale manier om te ontspannen en te genieten van het buitenleven!

Terrasoverkapping Aalst

Voordelen van een terrasoverkapping

Je wilt graag een overkapping plaatsen in Aalst en omgeving? Ontdek hier de voordelen:

Een overkapping kan je volledig op maat plaatsen: Kies zelf welke kleur, stijl en grootte je wilt! Alles is mogelijk!

Een terrasoverkapping is de ideale manier om jouw leefruimte uit te breiden en buiten te genieten van de natuur

Het is een meerwaarde voor tuin en woning. Zowel jouw tuin als huis worden er mooier door en je hebt meer bergingsruimte!

Welk materiaal voor een terrasoverkapping?

Er zijn heel wat materialen waarmee een overkapping kan worden gemaakt zoals hout, polycarbonaat en aluminium. Onze terrasoverkappingen worden steeds gemaakt van Aluminium en polycarbonaat of glas. Hierdoor gaan onze overkappingen langer mee en hebben ze weinig onderhoud nodig.

De laatste jaren zijn aluminium terrasoverkappingen enorm populair dankzij het stevige materiaal, de lange levensduurte en het weinige onderhoud die nodig is. 

Een ander groot voordeel is dat aluminium roetvast is en dus bestand tegen extreme weersomstandigheden. Ten laatste heb je heel wat mogelijkheden op vlak van kleur en is het nog eens combineerbaar met andere materialen

Naast aluminium worden ook veel terrasoverkappingen geplaatst met polycarbonaat of glas. De verkoop is vooral te danken aan het duurzamere aspect van het materiaal.

Deze overkappingen zijn ideaal doorheen het jaar. Tijdens de winter houdt het de warmte beter binnen en in de zomer is het bestand tegen de hitte. Ten laatste heb je met polycarbonaat weinig onderhoud nodig omdat vuil minder zichtbaar is.

Kies welke terrasoverkapping bij jou past

Wil je graag een overkapping plaatsen in een specifieke stijl of kleur? Bij Jurdie kan het allemaal! Onze terrasoverkappingen worden steeds gemaakt op basis van wat de klant vraagt. Ontdek ons ruim aanbod aan overkappingen en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Waarom een terrasoverkapping van Jurdie?

Kwaliteit en duurzaam

Al onze hoogwaardige producten alle voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090 en zijn onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen . Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Jurdie heeft het allemaal. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… Onze overkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Innovatief

Terrasoverkappingen met innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook de hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen!

Onze realisaties

Bij Jurdie worden terrasoverkappingen steeds op maat gemaakt door de zaakvoerder. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afwerking en eerlijke betaling. Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Aalst en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze projecten!

Jouw overkapping op maat

Op zoek naar een vakman in het plaatsen van een terrasoverkapping in Aalst ? Bij Jurdie kan je een overkapping laten plaatsen helemaal in jouw stijl en grootte. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Veel gestelde vragen

De prijs voor een overkapping inclusief de montage wordt bepaald door de totale grootte van het project en uit welk materiaal jouw overkapping moet bestaan.

Als je een overkapping wilt plaatsen moet je rekening houden met een vergunning -en meldingsplicht. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de Vlaamse overheid.

De ideale grootte van jouw terrasoverkapping zal bepaald worden op basis van welke functies die allemaal zal krijgen. Als er bijvoorbeeld een loungeset aanwezig zal  zijn, dan zal jouw overkapping 20m² of groter moeten zijn.

Een terrasoverkapping kan je makkelijk laten uitbreiden op verschillende manieren. Wij kunnen jouw overkapping de nodige upgrade geven van een extra schuifwand tot screens. Contacteer ons en we helpen je graag verder! 

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's

Antwerpen 
Oost-Vlaanderen

Aalst – Brakel –  GeraardsbergenHaaltert – Ninove – WetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant

Meise – ,…

West-Vlaanderen

Interessante links