Epic-line

De Epic-line heeft een uniek design en uiterst fraaie vormgeving. Deze terrasoverkapping heeft een bijzonder sterke bovenliggende constructie met een geheel of gedeeltelijk schuifdaksysteem.

De Epic-line heeft een uniek design en uiterst fraaie vormgeving. Deze terrasoverkapping heeft een bijzonder sterke bovenliggende constructie, waardoor die bestand is tegen een hoge sneeuwbelasting. Optioneel met geheel of gedeeltelijk schuifdaksysteem. Dit systeem wordt geleverd in vaste maten, tot maar liefst  700 cm uit één goot! Bij maten breder dan 700 cm, wordt de goot gekoppeld. Vraag naar de vele opties!

Epic-line:

Voor buitenmensen

  • Schuifdaksysteem

    Het schuifdaksysteem kan in één of meerdere vakken worden geïnstalleerd. Dit is geheel naar eigen inzicht in te delen.

  • Flexibele dakhelling

    Het scharnierbare muur- en gootprofiel zorgen voor een flexibele dakhelling. Dit is een van de voordelen ten opzichte van vergelijkbare modellen van andere aanbieders.

  • Dakbedekking

    De Epic-line met glazen dakbedekking is een luxe en kwalitatief hoogwaardige veranda met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tegen meerprijs is melk glas ook mogelijk.

Epic-line:

Voor buitenmensen

Optioneel met schuifdaksysteem Het schuifdaksysteem kan in één of meerdere vakken worden geïnstalleerd. Dit is geheel naar eigen inzicht in te delen.

Flexibele dakhelling
Het scharnierbare muur- en gootprofiel zorgen voor een flexibele dakhelling. Dit is een van de voordelen ten opzichte van vergelijkbare modellen van andere aanbieders.

Epic line overkapping
Daklastconstructie met extra sterke profielen
8 mm veiligheidsglas
Optioneel schuifdaksysteem
Scharnierbaar profiel
Geïntegreerde regengoot​
Op maat geplaatst

Eigenschappen

Epic-line terrasoverkappingen

Realisaties

Naast het adembenemende design, onderscheiden onze producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

FAQ

Een overkapping kan je bij Jurdie op verschillende manieren uitbreiden.  Van een extra schuifwand tot screens. Contacteer ons en we helpen je graag verder!

De prijs voor een overkapping op maat wordt bepaald door het soort materiaal en de totale afmetingen. Voor een offerte op maat kan je ons steeds vrijblijvend contacteren!