Luxe terrasoverkapping

Op zoek naar een luxe terrasoverkapping? Ontdek de Epic-line overkapping en laat je verrassen door het unieke design en schuifdaksysteem.

Luxe overkapping kopen

Epic-line

Luxe terrasoverkapping

Ben je een echte buitenmens? Je wilt elke dag genieten van het buitenleven met vrienden en familie? Dan past de Epic-line overkapping volledig bij jou!

Met deze luxueuze terrasoverkapping creëer je een buitenruimte in de tuin waar je elk seizoen van kan genieten. Dankzij het unieke design en de fraaie vormgeving is de terrasoverkapping een stijlvolle toevoeging aan jouw woning en tuin. Met de sterke bovenliggende constructie, is deze luxe overkapping nog eens extra bestand tegen hevige regen -en sneeuwbuien. Zo kan je zelfs tijdens regenachtige dagen nog steeds genieten van het buitenleven. 

Met het schuifdaksysteem bepaal je zelf of je meer of minder zonlicht wilt hebben. Dit systeem wordt geleverd in vaste maten, tot maar liefst 700 cm uit één goot! Bij maten breder dan 700 cm, wordt de goot gekoppeld. 

Bij Jurdie kan je kiezen voor een luxe terrasoverkapping volledig op maat. Wij gebruiken hoge kwaliteit aluminium als constructie, hierdoor kan je genieten van een duurzame levensduur van de overkapping. Vraag naar de vele opties!

Luxe overkapping kopen

Schuifdaksysteem

Het schuifdaksysteem kan in één of meerdere vakken worden geïnstalleerd. Dit is geheel naar eigen inzicht in te delen.

Flexibele dakhelling

Het scharnierbare muur- en gootprofiel zorgen voor een flexibele dakhelling. Dit is een van de voordelen ten opzichte van vergelijkbare modellen van andere aanbieders.

Dakbedekking

De Epic-line met glazen dakbedekking is een luxe en kwalitatief hoogwaardige veranda met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tegen meerprijs is melkglas ook mogelijk.

De luxe overkapping van je dromen

Kies voor de Epic-line luxe overkapping en geniet het hele jaar door van je tuin. Met deze veranda ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit, tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Contacteer ons en ontdek de vele mogelijkheden!

Luxe overkapping kopen
Daklastconstructie
met extra sterke profielen
8 mm veiligheidsglas
Optioneel schuifdaksysteem
Scharnierbaar profiel
Geïntegreerde regengoot​
Op maat geplaatst

Luxe terrasoverkappingen

Epic-line realisaties

Onze luxe overkappingen vallen niet alleen op vanwege hun adembenemende design, maar ook door de innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Wat voor soort overkapping je ook nodig hebt, wij staan voor je klaar om te helpen!

FAQ

Een overkapping kan je makkelijk uitbreiden met extra screens, schuifwanden, verwarming,..  Contacteer ons en ontdek de mogelijkheden!

De prijs voor een overkapping op maat wordt bepaald door het soort materiaal en de totale afmetingen. Voor een offerte op maat kan je ons steeds vrijblijvend contacteren!

Een terrasoverkapping of veranda plaatsen kan in de meeste gevallen zonder een vergunning als de totale oppervlakte niet groter is dan 40 vierkante meter. Bekijk zeker de regelgeving in Vlaanderen voor 2023 bij het Omgevingsloket.

Met een terrasoverkapping kun je het hele jaar door genieten van jouw tuin en het buitenleven. Je kunt beschutting vinden tegen de zon, wind en regen, terwijl je nog steeds van de frisse lucht en het uitzicht kunt genieten. Bovendien biedt een terrasoverkapping bescherming voor jouw tuinmeubelen en andere spullen die buiten staan.