Vouwdak

Je wilt optimaal genieten van het buitenleven? De vouwdaken van Palmiye zijn de ideale oplossing om buiten genieten met het comfort van binnen. 

Vouwdak overkapping
Video afspelen over Vouwdak overkapping

Vouwdak terrasoverkapping

Vouwdak overkapping
Video afspelen over Vouwdak zonwering

Verleng het zomerseizoen en maak optimaal gebruik van jouw terras. Met een vouwdak van Palmiye creëer je een buitenruimte waar je elke dag met vrienden en familie kan genieten van het heerlijke buitengevoel. 

Onze vouwdaken zijn flexibel op alle fronten. Zo bepaal je zelf of je het aan de gevel of vrijstaand plaatst. En dankzij het flexibele dak kies je met een druk op de knop of je schaduw of zonlicht wilt hebben.

Ontdek de mogelijkheden van een vouwdak op maat van Jurdie. En maak van jouw zomerseizoen een onvergetelijk terrasseizoen!

De voordelen van een vouwdak

  • Een vouwdak is een overkapping en zonwering in één. De flexibiliteit zorgt ervoor dat je met één druk op de knop kan bepalen of het dak open of gesloten moet zijn. Geen gedoe meer om de parasol op te zetten, vanaf nu kan je makkelijk genieten van het buitenleven!
  • Bescherming tegen het weer: In België hebben we soms vier seizoenen op één dag en dat kan wel eens vervelend zijn. Met een aluminium vouwdak hoef je je geen zorgen meer te maken over het weer. Het biedt namelijk bescherming tegen zon, wind en regen. Zo kun je ook tijdens minder mooie dagen nog steeds genieten van het buitenleven.
  • Tot slot is een vouwdak gemaakt van duurzaam aluminium, hierdoor kan je vele jaren extra genieten van het buitengevoel. Bovendien heeft een aluminium vouwdak weinig onderhoud nodig. Dat is minder zorgen en meer genieten!

Ontdek onze vouwdaken

Modern & stijlvol

Silver plus

Een inschuifbare terrasoverkapping met een aluminium frame. Deze terrasoverkapping is geschikt voor ieder weertype en ontworpen voor gebruik in alle seizoenen

Zorg voor extra comfort met onze uitgebreide mogelijkheden om de zijwanden af te sluiten, zoals onze glassystemen. Ook afsluiten met louvres of diverse screens is mogelijk.

Genieten van de tuin

Silver compact

Een compacte inschuifbare terrasoverkapping met een aluminium frame. Deze overkapping is ideaal om te genieten tijdens de warme  zomerdagen.

Het moderne en stijlvolle design van de Silver Compact maakt het nog aantrekkelijker om elke dag te genieten van uw tuin.

Waarom een overkapping van Jurdie?

Kwalitatieve en duurzame overkappingen die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

Eindeloze mogelijkheden: Wij hebben een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming.

Onze overkappingen worden steeds geplaatst door de zaakvoerder. Zo bent u zeker van een correcte plaatsing en opvolging!

Vouwdaken

Vouwdaken - Palmiye

Onze realisaties

Naast het adembenemende design, onderscheiden onze vouwdaken zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Veelgestelde vragen

Een vouwdak is een overkapping met een flexibele dakconstructie. Het bestaat uit een zonwerend en waterafstotend doek die je op elk moment kan openen of sluiten. Wanneer het dak gesloten is biedt het je bescherming tegen regen, wind en zonlicht. Hierdoor kan je het hele jaar lang genieten van je terras, ongeacht het weer.

De btw op een terrasoverkapping is 21%. Indien de woning ouder is dan 10 jaar, kan je genieten van een verlaagd btw-tarief van 6% indien de overkapping deel uitmaakt van de woning. Vrijstaande terrasoverkappingen hebben steeds het btw-tarief van 21%.

De vergunningsplicht hangt af van heel wat factoren. Bekijk ze in detail op de website van Omgevingsloketvlaanderen.

De prijs van een terrasoverkapping is afhankelijk van het soort materiaal en de grootte van de terrasoverkapping. Voor een offerte op maat kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Onze vouwdaken zijn van het merk Palmiye.