Vouwdak

Op zoek naar een vouwdak? De vouwdaken van Palmiye zijn de ideale terrasoverkappingen voor aan de gevel van je woning. Met de strakke lijnen en modern design zijn de vouwdaken de ideale keuze om buiten te genieten met het comfort van binnen.

Ontdek onze modellen

Modern & stijlvol

Silver plus

Een inschuifbare terrasoverkapping met een aluminium frame. Deze terrasoverkapping is geschikt voor ieder weertype en ontworpen voor gebruik in alle seizoenen

Zorg voor extra comfort met onze uitgebreide mogelijkheden om  de zijwanden af te sluiten, zoals onze glassystemen. Ook afsluiten met louvres of diverse screens is mogelijk.

Genieten van de tuin

Silver compact

Een compacte inschuifbare terrasoverkapping met een aluminium frame. Deze overkapping is ideaal om te genieten tijdens de warme  zomerdagen.

Het moderne en stijlvolle design van de Silver Compact maakt het nog aantrekkelijker om elke dag te genieten van uw tuin.

Vouwdak plaatsen

Waarom een overkapping van Jurdie?

Kwalitatieve en duurzame overkappingen die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

Eindeloze mogelijkheden: Wij hebben een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming.

Onze overkappingen worden steeds geplaatst door de zaakvoerder. Zo bent u verzekerd van een correcte plaatsing en opvolging!

Vouwdaken - Palmiye

Onze realisaties

Naast het adembenemende design, onderscheiden onze producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Veelgestelde vragen

Onze vouwdaken zijn van het merk Palmiye.

De btw op een terrasoverkapping is 21%. Indien de woning ouder is dan 10 jaar, kan je genieten van een verlaagd btw-tarief van 6% indien de overkapping deel uitmaakt van de woning. Vrijstaande terrasoverkappingen hebben steeds het btw-tarief van 21%.

De vergunningsplicht hangt af van heel wat factoren. Bekijk ze in detail op de website van Omgevingsloketvlaanderen.

De prijs van een terrasoverkapping is afhankelijk van het soort materiaal en de grootte van de terrasoverkapping. Voor een offerte op maat kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.