Terrasoverkapping Brakel

Wil je graag heel het jaar door genieten van jouw tuin en natuur? Dan is een terrasoverkapping de ideale oplossing om elke dag te genieten van het buitenleven in Brakel!

Terrasoverkapping met lamellen

Waarom een terrasoverkapping in Brakel?

Je overweegt een overkapping te kopen in Brakel en omgeving? Ontdek hier de voordelen:

Geniet doorheen het jaar van de tuin in combinatie met een extra leefruimte

Een terrasoverkapping is een meerwaarde voor zowel de tuin als woning.

Personaliseer hoe jij het wilt en kies zelf de stijl, grootte en kleur. Alles is mogelijk

Ontdek onze overkappingen beschikbaar in Brakel

Bij Jurdie kan je terecht voor een terrasoverkapping op maat in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk hieronder alle onze soorten overkappingen.

Waarom een terrasoverkapping van Jurdie?

Kwaliteit en duurzaam

Al onze hoogwaardige producten voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090 en zijn onder naleving van in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Jurdie heeft het allemaal. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!

Onderhoudsarm

Onze overkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Innovatief

Terrasoverkappingen met innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook de hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen!

Onze realisaties

Bij Jurdie worden terrasoverkappingen steeds op maat gemaakt door de eigenaar zelf. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afwerking en eerlijke kostprijs. Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Brakel en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze projecten!

Jouw overkapping op maat

Op zoek naar een vakman in het plaatsen van een terrasoverkapping in Brakel? Jurdie kan jouw gepersonaliseerde overkapping plaatsen in Brakel.

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's:

Antwerpen 

Brussel

Oost-Vlaanderen

Aalst – Brakel –  Dendermonde – Gent – GeraardsbergenHaaltert – NinoveOosterzele – WetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant

AsseDilbeekLiedekerke – Meise – ,…

West-Vlaanderen 

Interessante links