Terrasoverkapping Brakel

Wil je graag heel het jaar door genieten van jouw tuin en natuur? Dan is een terrasoverkapping de ideale oplossing om elke dag te genieten van het buitenleven in Brakel!

Overkapping Brakel

Voordelen van een terrasoverkapping

Je overweegt een overkapping te kopen in Brakel en omgeving? Ontdek hier de voordelen:

Een terrasoverkapping is een meerwaarde voor zowel jouw tuin als woning.

Je hebt een extra leefruimte om te genieten van jouw tuin

Mogelijk om volledig op maat te plaatsen: kies zelf de stijl, grootte en kleur! Alles is mogelijk!

Welk materiaal voor een terrasoverkapping?

In de zoektocht naar een terrasoverkapping in Brakel moet je uiteindelijk de keuze maken uit welk materiaal jouw overkapping of veranda moet bestaan. Bij Jurdie bestaan onze overkappingen uit aluminium, polycarbonaat of glas.

Aluminium terrasoverkappingen zijn enorm populair door het stevige materiaal. De populariteit is grotendeels te danken aan de  lange levensduurte en het weinige onderhoud die nodig is. Een ander groot voordeel is dat aluminium roetvast is en dus bestand tegen extreme weersomstandighedenTen laatste heb je heel wat mogelijkheden op vlak van kleur en is het nog eens combineerbaar met andere materialen

Een terrasoverkapping van polycarbonaat of glas is een andere populaire keuze door zijn duurzaamheid. Hiernaast is het ideale overkapping doorheen het jaar. Zo houdt het tijdens de wintermaanden de warmte makkelijk binnen.

Ten laatste heb je met polycarbonaat weinig onderhoud nodig omdat vuil minder zichtbaar is.

Kies welke terrasoverkapping bij jou past

Bij Jurdie kan je terecht voor een terrasoverkapping op maat in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk hieronder alle onze soorten overkappingen.

Waarom een terrasoverkapping van Jurdie?

Kwaliteit en duurzaam

Al onze hoogwaardige producten alle voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090 en zijn onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen . Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Jurdie heeft het allemaal. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… Onze overkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Innovatief

Terrasoverkappingen met innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook de hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen!

Onze realisaties

Bij Jurdie worden terrasoverkappingen steeds op maat gemaakt door de eigenaar zelf. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afwerking en eerlijke betaling. Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Brakel en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze projecten!

Jouw overkapping op maat

Op zoek naar een vakman in het plaatsen van een terrasoverkapping in Brakel? Bij Jurdie kan je een overkapping laten plaatsen helemaal in jouw stijl en grootte. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's:

Antwerpen 

Oost-Vlaanderen

Aalst – Brakel –  GeraardsbergenHaaltert – Ninove – WetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant

Meise – ,…

West-Vlaanderen 

Interessante links