Terrasoverkapping Zottegem

Je geniet graag van het buitenleven? Of je drinkt graag eens een aperitief op het terras? Dan is een terrasoverkapping dé invulling voor jouw tuin in Zottegem!

Overkapping Zottegem

Voordelen van een terrasoverkapping

Overweeg je een terrasoverkapping te kopen? Dan kunnen deze voordelen interresant zijn voor jou:

Het plaatsen van een overkapping is een meerwaarde voor de woning en tuin

Extra leefruimte om te genieten van het buitenleven doorheen het jaar

Het is een duurzame investering want een terrasoverkapping gaat heel lang mee

Op maat te plaatsen en verschillende mogelijkheden op vlak van grootte en kleur

Welk materiaal voor een terrasoverkapping?

Bij het zoeken naar een terrasoverkapping in Zottegem heb je waarschijnlijk de vraag: uit welke materiaal moet de terrasoverkapping gemaakt worden? Bij Jurdie bestaan de terrasoverkappingen uit aluminium, polycarbonaat of glas.

Aluminium terrasoverkappingen zijn enorm populair door het stevige materiaal. De populariteit is grotendeels te danken aan de  lange levensduurte en het weinige onderhoud die nodig is. Een ander groot voordeel is dat aluminium roetvast is en dus bestand tegen extreme weersomstandighedenTen laatste heb je heel wat mogelijkheden op vlak van kleur en is het nog eens combineerbaar met andere materialen

Een terrasoverkapping van polycarbonaat of glas is een andere populaire keuze door zijn duurzaamheid. Hiernaast is het ideale overkapping doorheen het jaar. Zo houdt het tijdens de wintermaanden de warmte makkelijk binnen.

Ten laatste heb je met polycarbonaat weinig onderhoud nodig omdat vuil minder zichtbaar is.

Kies welke terrasoverkapping bij jou past

Bij Jurdie kan je terecht voor een terrasoverkapping op maat in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk hieronder alle onze soorten overkappingen.

Onze realisaties

Bij Jurdie worden terrasoverkappingen steeds op maat gemaakt door de eigenaar zelf. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afwerking en eerlijke betaling. Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Zottegem en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze projecten!

Jouw terrasoverkapping op maat

Op zoek naar een terrasoverkapping in Zottegem die perfect bij je past? Bij Jurdie kan je een terrasoverkapping laten plaatsen helemaal in jouw stijl en grootte. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Veel gestelde vragen

De prijs voor een simpele terrasoverkapping zal afhankelijk zijn van hoe groot die moet zijn en met welk materiaal die gebouwd moet worden.

Voor overkappingen die maximaal 40 vierkante meter groot zijn, is er geen vergunning nodig. Het kan wel zijn dat er nog steeds een meldingsplicht is. Voor meer informatie kan u terecht op de website van de Vlaamse overheid.

Een overkapping kan je op verschillende manieren uitbreiden van een extra schuifwand tot screens. Bij Jurdie is het allemaal mogelijk!  Contacteer ons en we helpen je graag verder! 

De grootte van jouw terrasoverkapping is afhankelijk van welke functies jouw overkapping zal vervullen. Wil je bijvoorbeeld graag een loungeset plaatsen? Dan heb je al snel 20m² nodig.

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's

Antwerpen 
Oost-Vlaanderen

Aalst BrakelGeraardsbergenHaaltert – Ninove – Wetteren – Zottegem

West-Vlaanderen 
Brussel