Terrasoverkapping Zottegem

Je geniet graag van het buitenleven? Of je drinkt graag eens een aperitief op het terras? Dan is een terrasoverkapping dé uitbreiding voor uw tuin in Zottegem!

Voordelen van een terrasoverkapping

Overweeg je een terrasoverkapping te kopen? Dan kunnen deze voordelen interresant zijn voor jou:

Op maat te plaatsen en verschillende mogelijkheden op vlak van grootte en kleur

Het plaatsen van een overkapping is een meerwaarde voor de woning en tuin.

Extra leefruimte om te genieten van het buitenleven doorheen het jaar.

Overkapping Zottegem

Welk materiaal voor een terrasoverkapping?

Bij het zoeken naar een terrasoverkapping in Zottegem heb je waarschijnlijk de vraag: uit welke materiaal moet de terrasoverkapping gemaakt worden? Bij Jurdie bestaan de terrasoverkappingen uit aluminium, polycarbonaat of glas.

Aluminium overkapping

Aluminium terrasoverkappingen zijn tegenwoordig enorm populair. Dat is te danken aan het stevige materiaal en de lange levensduur. Hiernaast heeft deze soort overkapping weinig onderhoud nodig. Ten laatste is het bestand tegen de verschillende weersomstandigheden.

Polycarbonaat of glas

Terrasoverkappingen van polycarbonaat zijn ideaal voor mensen die heel het jaar willen genieten van het buitenleven. Het materiaal zorgt ervoor dat tijdens de winter de warmte binnen wordt gehouden en in de zomer blijft de hitte buiten.

Kies welke terrasoverkapping bij jou past

Bij Jurdie kan je terecht voor een terrasoverkapping op maat in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk hieronder alle onze soorten overkappingen.

Onze realisaties

Bij Jurdie worden terrasoverkappingen op maat geplaatst door de zaakvoerder. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afwerking en eerlijke prijs. Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Zottegem en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze projecten!

Jouw overkapping op maat

Een terrasoverkapping in Zottegem die perfect bij je past? Bij Jurdie plaatsen we jouw terrasoverkapping helemaal hoe jij het wilt.

Veel gestelde vragen

Overkappingen met een maximale oppervlakte van 40 m² hebben geen vergunning nodig. Vergeet niet dat er nog steeds een meldingsplicht kan zijn!

Een overkapping kan je uitbreiden met een extra schuifwand, verlichting, zonwering,.. Bij Jurdie is het allemaal mogelijk! Contacteer ons en we helpen je graag verder! 

De grootte van jouw terrasoverkapping is afhankelijk van welke functies jouw overkapping zal vervullen. Wil je bijvoorbeeld graag een loungeset plaatsen? Dan heb je al snel 20m² nodig.

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's

Antwerpen 
Brussel
Oost-Vlaanderen

Aalst BrakelDendermonde – Gent – GeraardsbergenHaaltert – NinoveOosterzele – Wetteren – Zottegem

West-Vlaanderen 
Vlaams-Brabant

Asse – DilbeekLiedekerkeMeise – ,…

Interessante links