Classic-line overkapping

Op zoek naar een terrasoverkapping op maat? Ontdek de Classic-line overkapping en geniet op elk moment van het buitenleven.

 

Aluminium veranda

Kwaliteit en comfort

Classic-line terrasoverkapping

Het scharnierbare verandaprofiel en de flexibele dakhelling van de classic-line verandadaken wordt geleverd in vaste maten en standaardkleuren en zijn geschikt voor verdere afwerking van glazen wanden op aluminium onderconstructies. 

De Classic-line heeft hoogwaardige aluminium profielen waarop u naar wens platen van polycarbonaat of veiligheidsglas kunt laten monteren in diverse uitvoeringen, zoals helder, opaal en warmtewerend glas. 

Met een classic-line terrasoverkapping ben je verzekerd van een hoogwaardige en duurzame terrasoverkapping die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een overkapping voor jouw terras of tuin, met een classic-line verandadak zit je altijd goed!

Flexibele dakhelling
8 mm veiligheidsglas
Scharnierbaar profiel
Tot 795 cm breed uit één goot
Op maat geplaatst
4 standaardkleuren + Alle RAL-kleuren

Kenmerken

Waarom kiezen voor de Classic-line overkapping?

De Classic-line overkapping is een hoogwaardig basismodel. Een duurzame veranda waar u lang plezier van zult hebben. Aantrekkelijk geprijsd en verkrijgbaar in 3 stijlvarianten. Deze overkapping wordt geleverd in vaste maten en in maatwerk tot maar liefst 795 cm, uit één goot! 

Geniet optimaal van het buitenleven

Met een classic-line overkapping kan je optimaal genieten van jouw buitenruimte, ongeacht het weer. Zelfs tijdens een regenbui zit je gezellig droog dankzij de flexibele dakhelling. Bovendien is de terrasoverkapping gemaakt van duurzaam materiaal, hierdoor zal je jarenlang kunnen genieten.

Te plaatsen als aanbouw of vrijstaand

De terrasoverkapping kan je plaatsen als aanbouw aan de woning of losstaand in de tuin, alles is mogelijk. 

Kies zelf de stijl en kleur

Bepaal zelf de kleur en stijl van je overkapping zodat die perfect past bij jouw woning. Met een op maat gemaakte overkapping van Jurdie is alles mogelijk!

Aluminium terrasoverkapping goedkoop

Classic line overkapping afmetingen

Classic-line terrasoverkappingen

Realisaties

Onze overkappingen onderscheiden zich door slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Naast het adembenemende design, onderscheiden onze verandadaken zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Veelgestelde vragen

Het grootste voordeel van een aluminium overkapping is de duurzaamheid. Het aluminium is roestvrij en is bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Ten laatste is het onderhoudsvriendelijk, zo heb je meer tijd om te genieten!

Overkappingen die niet hoger zijn dan 4 meter hebben geen speciale vergunning nodig. Enkel de meldingsplicht is nog steeds van toepassing. Voor meer informatie kan u terecht bij Omgevingsloketvlaanderen.

De kostprijs van een terrasoverkapping is afhankelijk van de grootte van de overkapping, kwaliteit van het materiaal en de extra accessoires die je wenst te hebben. Voor een prijsofferte op maat kan u ons steeds vrijblijvend contacteren!

Een overkapping of veranda kan je plaatsen tegen de gevel van de woning of vrijstaand. Deze keuze is dus volledig aan jou.