Terrasoverkapping Oosterzele

Heel het jaar genieten met een terrasoverkapping uit Oosterzele? Bij Jurdie kan u terecht voor overkappingen in uw stijl en grootte.

Waarom een overkapping van Jurdie?

Overweeg je een terrasoverkapping te plaatsen in Oosterzele en omgeving? Jurdie is de expert in het plaatsen van elke overkapping. 

Lamellen dak
Hoogwaardige kwaliteit

Al onze overkappingen voldoen aan in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen en verandadaken worden standaard geleverd met 10 jaar garantie.

Onderhoudsarm

Wij plaatsen duurzame overkappingen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en weinig onderhoud nodig hebben.

Betrouwbaar

Na het afstemmen met de klant zorgen we voor een correcte plaatsing en opvolging van elke overkapping.

Ons aanbod aan overkappingen

Wil je graag een overkapping plaatsen in een specifieke stijl of kleur? Bij Jurdie kan het allemaal! Onze terrasoverkappingen worden steeds gemaakt op basis van wat de klant vraagt. Ontdek ons ruim aanbod aan overkappingen en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Ontdek onze realisaties

Bij Jurdie worden terrasoverkappingen steeds op maat gemaakt door de zaakvoerder. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afwerking en eerlijke prijs. Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Oosterzele en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze projecten!

Jouw overkapping op maat

Op zoek naar een vakman in het plaatsen van een terrasoverkapping in Oosterzele? Bij Jurdie kan je een overkapping laten plaatsen helemaal in jouw stijl en grootte.

Veel gestelde vragen

Een overkapping zonder vergunning mag een maximale oppervlakte hebben van 40 m². 

Een overkapping kan u uitbreiden op verschillende manieren en wij kunnen jou hierbij helpen. Zo zorgen wij voor de nodige upgrade van een extra schuifwand tot screens! Contacteer ons en we helpen je graag verder! 

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's

Antwerpen 

Brussel

Oost-Vlaanderen

AalstBrakel – Dendermonde – Gent –  GeraardsbergenHaaltertMerelbeke – Ninove OosterzeleSint-Lievens-Houtem – WetterenZottegem – ,..

Vlaams-Brabant

AsseDilbeekLiedekerke – Meise – ,…

West-Vlaanderen

Interessante links