Pro-line terrasoverkapping

Je bent op zoek naar een moderne terrasoverkapping om stijlvol te genieten van het buitenleven? Ontdek de Pro-line terrasoverkapping en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Overkapping voor terras

Pure klasse

Pro-line overkapping

Wil je op een stijlvolle manier genieten van het buitenleven? Wil je een extra leefruimte creëren om buiten te genieten van elk seizoen met vrienden en familie? Ontdek dan de terrasoverkappingen op maat van Jurdie! 

Onze Pro-line overkapping is top in mogelijkheden, top in sterkte, top in kwaliteit en top in uitstraling. Er ontstond een unieke constructie op de tekentafel: onze Pro-line. Door de beste componenten te combineren met volledig nieuwe en versterkte goot en staanders, creëerden wij de ultieme terrasoverkappingHet dak, met een overspanning van 700 cm bij 250 cm, rust op twee palen en kan aan al uw wensen voldoen. 

De Pro-line daagt ons uit om samen met u de mooiste en meest unieke woonoplossing op maat te realiseren. Maak uw complete buitendroom waar met de Pro-line aluminium terrasoverkapping!

Pro-line:

Pure klasse

De Pro-line is top in mogelijkheden, top in sterkte, top in kwaliteit en top in uitstraling. Er ontstond een unieke constructie op de tekentafel: onze Pro-line. Door de beste componenten te combineren met volledig nieuwe en versterkte goot en staanders, creëerden wij de ultieme terrasoverkapping

Het dak, met een overspanning van 700 cm bij 250 cm, rust op twee palen en kan aan al uw wensen voldoen. De Pro-line daagt ons uit om samen met u de mooiste en meest unieke woonoplossingen op maat te realiseren. Maak uw complete buitendroom waar!

Ontdek de mogelijkheden van de Pro-line

De Pro-line is een uiterst sterke veranda met extra stevige staanders en extra sterke goot. De Pro-line biedt een grote overspanning (700 cm) tussen de staanders en biedt daardoor een vrijer uitzicht. Deze wordt geleverd in vaste maten, tot maar liefst zelfs 700 cm uit één goot! Bij maten breder dan 700 cm, wordt de goot gekoppeld. Vraag naar de vele opties op maat! 

Bouw de terrasoverkapping van je dromen

De Pro-line is een uiterst sterke veranda met extra stevige staanders en extra sterke goot. De Pro-line biedt een grote overspanning (700 cm) tussen de staanders en biedt daardoor een vrijer uitzicht. Deze wordt geleverd in vaste maten, tot maar liefst zelfs 700 cm uit één goot! Bij maten breder dan 700 cm, wordt de goot gekoppeld. Vraag naar de vele opties op maat! 

Kies voor de Pro-line terrasoverkapping en geniet het hele jaar door van een beschutte buitenruimte. Met deze veranda ben je verzekerd van kwaliteit en functionaliteit, zonder concessies te doen aan het esthetische aspect. Wil je meer weten over de Pro-line terrasoverkapping? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Overkapping in de tuin
Aluminium overkapping laten plaatsen
Scharnierbaar profiel
Tot 700 cm breed uit een goot
Op maat geplaatst
Flexibele dakhelling
4 standaard kleuren + Alle RAL-kleuren
Sterke goot voor een bredere overspanning tussen de staanders

Pro-line terrasoverkappingen

Realisaties

Onze producten onderscheiden zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen!

Veelgestelde vragen

Een aluminium terrasoverkapping is gemaakt van duurzaam materiaal. Hierdoor ligt de gemiddelde levensduur tussen de 25 en 30 jaar.

Bij Jurdie heeft u de keuze tussen overkappingen met aluminium of polycarbonaat en glas.

Een vrijstaande overkapping in Vlaanderen mag maximaal 3,5 meter hoog zijn. Voor meer informatie kan je terecht bij omgevingsloketvlaanderen

De prijs van een overkapping met montage is afhankelijk van het soort materiaal en de grootte van de terrasoverkapping zelf. Voor een offerte op maat kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.