Terrasoverkapping Ninove

Heel het jaar genieten van het buitenleven? Dan is een terrasoverkapping uit Ninove de ideale uitbreiding van jouw tuin en woning!

Terrasoverkapping Ninove

Waarom een terrasoverkapping?

Je overweegt een overkapping te plaatsen in Ninove en omgeving? Ontdek hier de voornaamste voordelen:

Het is een meerwaarde voor tuin en woning. Zowel jouw tuin als huis worden er mooier door en je hebt meer bergingsruimte!

Het vergroot het woongenot doorheen het jaar. Je kan op elk moment genieten van het buitengevoel.

Een overkapping zorgt voor extra sfeer in de tuin. Zo kan je jouw eigen gezellige zitplek creëren om te ontspannen!

Terrasoverkapping: materialen en soorten

Bij de aankoop van een terrasoverkapping kan je kiezen uit verschillende materialen zoals hout, aluminium en polycarbonaat. Onze overkappingen bestaan uit kwalitatief aluminium en of polycarbonaat. Bekijk hieronder de voordelen van beide: 

Dankzij het stevige materiaal en de lange levensduurte zijn aluminium terrasoverkappingen enorm populair geworden.

Hiernaast is aluminium roetvast is en dus bestand tegen extreme weersomstandigheden. Ten laatste heb je heel wat mogelijkheden op vlak van stijl, kleur en grootte. Kortom, ideaal voor een overkapping op maat! 

Naast aluminium worden ook veel terrasoverkappingen geplaatst met polycarbonaat of glas. De popularteit is vooral te danken aan het duurzame aspect van het materiaal

Deze overkappingen zijn ideaal doorheen het jaar. Ze houden tijdens de winter de warmte beter binnen en in de zomer zijn ze bestand tegen de hitte. Ten laatste heb je met polycarbonaat weinig onderhoud nodig omdat vuil minder zichtbaar is.

Kies welke terrasoverkapping bij jou past

Wil je graag een overkapping plaatsen in een specifieke stijl of kleur? Bij Jurdie kan het allemaal! Onze terrasoverkappingen worden steeds gemaakt op basis van wat de klant vraagt. Ontdek ons ruim aanbod aan overkappingen en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Waarom een terrasoverkapping van Jurdie?

Kwaliteit en duurzaam

Al onze hoogwaardige producten alle voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090 en zijn onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen . Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Jurdie heeft het allemaal. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… Onze overkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Innovatief

Terrasoverkappingen met innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook de hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen!

Onze realisaties

Bij Jurdie worden terrasoverkappingen steeds op maat gemaakt door de zaakvoerder. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afwerking en eerlijke betaling. Bekijk hieronder onze terrasoverkappingen in Ninove en omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek al onze projecten!

Jouw overkapping op maat

Op zoek naar een vakman in het plaatsen van een terrasoverkapping in Ninove? Bij Jurdie kan je een overkapping laten plaatsen helemaal in jouw stijl en grootte. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Veel gestelde vragen

De kostprijs voor een overkapping gemaakt van aluminium wordt bepaald door de totale grootte van het project en de kwaliteit van het materiaal.

Als je wilt weten hoe groot een overkapping mag zijn, raden wij de website aan van de Vlaamse overheid. Hier kan u alle informatie in detail bekijken.

Een terrasoverkapping kan je uitbreiden op heel wat manieren en wij kunnen jou hierbij helpen. Zo zorgen wij voor de nodige upgrade van een extra schuifwand tot screens!  Contacteer ons en we helpen je graag verder! 

Wij plaatsen overkappingen in deze regio's

Antwerpen 

Oost-Vlaanderen

AalstBrakel –  GeraardsbergenHaaltert – Ninove – WetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant

Meise – ,…

West-Vlaanderen

Interessante links