Terrasoverkapping Polycarbonaat

Graag het hele jaar genieten van het buitenleven? Dat kan! Jurdie plaatst jouw terrasoverkapping van polycarbonaat tegen de beste prijs en kwaliteit.

Terrasoverkapping polycarbonaat

Waarom een overkapping van polycarbonaat?

Een terrasoverkapping van polycarbonaat is dé oplossing om elke dag te genieten van het buitenleven doorheen het jaar.

Bovendien beschermen de platen van polycarbonaat de overkapping tegen regen, vocht en andere weersomstandigheden. Zo bent u zeker dat het tuinmeubilair veilig en droog blijft. Dat is minder zorgen en meer genieten!

De soorten polycarbonaat bij Jurdie

Er zijn drie soorten polycarbonaat beschikbaar die kunnen dienen als  dakvulling. Ten eerste is er opaal polycarbonaat die een groot deel van de zon weerkaatst. Hiernaast is er ook helder polycarbonaat. Dit zijn heldere platen van polycarbonaat die meer zonlicht doorlaten. Ten laatste is er zonwerend polycarbonaat, deze platen weerkaatsten het meest zonlicht.

Opaal polycarbonaat

Een overkapping van opaal polycarbonaat weerkaatst een groot deel van het invallend zonlicht. Zo heb je tijdens de warme zomerdagen minder last van een te hoge temperatuur.

Helder polycarbonaat

Met een dak van helder polycarbonaat geniet je van een helder dak waar je makkelijk kan door kijken. Zo profiteer je het meest van natuurlijk licht in je extra leefruimte.

Zonwerend polycarbonaat

Zonwerend polycarbonaat is de beste oplossing om het licht van de zon te weren. Dankzij een UV-bestendige laag geniet je tijdens de zomer van koelere temperaturen. Verkrijgbaar in helder en opaal polycarbonaat.

Waarom kiezen voor Jurdie?

Ontdek onze realisaties

Onze overkappingen van polycarbonaat onderscheiden zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Op zoek naar een overkapping op maat?

Jurdie is de vakman in het plaatsen van terrasoverkappingen uit polycarbonaat. Welke stijl of design je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen!

Veelgestelde vragen

Terrasoverkappingen mogen een maximale grootte hebben van 40 vierkante meter. Is de overkapping toch groter? Dan heb je een vergunning nodig.

Onze standaard garantie op polycarbonaat platen is 10 jaar.

Polycarbonaat is een stuk goedkoper dan glas. Bovendien is het een goed alternatief als dak voor een overkapping.