Terrasoverkapping met glas

Geniet het hele jaar door van het buitenleven met een glazen terrasoverkapping. Jurdie plaatst jouw glazen overkapping tegen de beste prijs en kwaliteit.

Geniet het hele jaar door van het buitenleven met een glazen terrasoverkapping. Jurdie plaatst jouw glazen overkapping tegen de beste prijs en kwaliteit.

Aluminium terrasoverkapping met glas

Waarom een overkapping met glas?

Met een terrasoverkapping uit glas creëer je een buitenruimte in de tuin waar je elk seizoen van kan genieten. Dankzij deze overkapping ben je beschermt tegen de regen, kou en fel zonlicht.  De glazen overkapping bestaat uit een aluminium draagconstructie waarbij je kan kiezen voor een glazen dak of schuifwand. 

De terrasoverkapping zorgt voor een droge en overdekte ruimte. Zo kan je kan je gezellig vertoeven met vrienden en familie tot in de late uurtjes. Bovendien heeft deze overkapping een optimale lichtinval. Hierdoor geniet je elke dag langer van het daglicht.

Bij Jurdie kan je kiezen voor een volledig op maat gemaakte overkapping. Wij gebruiken hoge kwaliteit aluminium als constructie, zo behouden we een duurzame levensduur van de glazen terrasoverkapping.

Voordelen van een glazen terrasoverkapping

Een glazen terrasoverkapping biedt veel voordelen. Denk aan de mogelijkheid om het hele jaar door van de tuin te genieten, bescherming tegen weersinvloeden, verhoogde leefruimte, en een luxe uitstraling.

Meer lichtinval

Een van de grootste voordelen van glazen overkappingen is de toevoeging van extra lichtinval in huis. Dankzij de glazen dakconstructie of wandpanelen van een terrasoverkapping wordt natuurlijk licht optimaal benut. Hierdoor wordt de overkapping verrijkt met een stijlvolle sfeer van licht en ruimte.

Luxe uitstraling

Geniet van een elegante en luxe uitstraling van een glazen terrasoverkapping. Het is een ware blikvanger dankzij de moderne en elegante uitstraling. Voor zowel je interieur als exterieur. Het is de perfecte manier om je tuin een gevoel van luxe te geven. Bovendien kan het ook bijdragen aan de waarde van je huis.

Weining onderhoud

De glazen panelen zijn gemakkelijk schoon te houden, je doet dit gewoon op dezelfde manier als het reinigen van je ramen. Daarnaast is het frame van de overkapping gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat betekent dat het weerbestendig is en roestvrij. Dit geeft je de vrijheid om te genieten van de tuin en het buitenleven.

Duurzaam materiaal

De overkapping is opgebouwd uit hoogwaardig glas en aluminium. Aluminium is een sterk en licht metaal dat bestendig is tegen extreme weersomstandigheden en niet roest. Het is een duurzaam materiaal dat jaren meegaat, zonder dat het onderhoud vereist. Bovendien, de glazen panelen zijn krasvast en verkleuren niet. Dit betekent dat uw terrasoverkapping er jarenlang als nieuw uit zal zien.

Overkapping met glas: de mogelijkheden

Laat jouw glazen overkapping personaliseren naar jouw wensen en tuin. Bij Jurdie maken we de overkapping op maat gemaakt. Daarom bieden we ook verschillende mogelijkheden aan.

Schuifwand van glas

Kies je voor een gesloten terrasoverkapping? Ontdek dan onze schuifwanden van glas. Dit geeft de mogelijkheid om de overkapping te openen voor frisse lucht, of om de overkapping te sluiten voor bescherming tegen slecht weer. Combinatie met helder polycarbonaat mogelijk. Zo verminder je de hitte bij veel invallend zonlicht in de zomer.

Glazen dak

Hou je van de frisse lucht van de natuur? Bekijk dan de glazen overkappingen met alleen een dak. Een glazen dakwand biedt veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de sterren of de wolken. Het kan ook bijdragen aan het gevoel van meer ruimte en een moderne uitstraling in je exterieur. Ontdek de mogelijkheden en contacteer ons voor een vrijblijvend infogesprek.

Waarom kiezen voor Jurdie?

Ontdek onze projecten

Onze overkappingen van glas onderscheiden zich door moderne constructies en slimme oplossingen op maat. Welke terrasoverkapping je ook nodig hebt, wij helpen graag!

Uw overkapping met glas op maat

Op zoek naar een vakman in het plaatsen van een glazen overkapping? Jurdie plaatst elke overkapping in uw stijl en grootte.

Veelgestelde vragen

In België heeft elke gemeente zijn eigen regelgeving en vergunningseisen. Het is aan te raden om altijd de plaatselijke regelgeving te checken en eventueel contact op te nemen met de gemeente voordat je begint met de bouw van een terrasoverkapping.

De kosten van je glazen overkapping zijn erg verschillend. Bij Jurdie maken we jouw terrasoverkapping volledig op maat. Voor alleen een glazen dak zullen de kosten bijvoorbeeld minder zijn dan een volledige gesloten glazen veranda. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze professionals.