Terrasoverkapping met glas

Geniet het hele jaar door van het buitenleven met een glazen terrasoverkapping. Jurdie plaatst jouw glazen overkapping tegen de beste prijs en kwaliteit.

Aluminium terrasoverkapping met glas

Waarom een overkapping met glas?

Met een terrasoverkapping uit glas creëer je een buitenruimte in de tuin waar je elk seizoen van kan genieten. Dankzij deze overkapping ben je beschermd tegen de regen, kou en fel zonlicht. De glazen overkapping bestaat uit een aluminium draagconstructie waarbij je kan kiezen voor een glazen dak of schuifwand. De terrasoverkapping zorgt voor een droge en overdekte ruimte. Zo kan je gezellig vertoeven met vrienden en familie tot in de late uurtjes. Bovendien heeft deze overkapping een optimale lichtinval. Hierdoor geniet je elke dag langer van het daglicht. 

Bij Jurdie kan je kiezen voor een volledig op maat gemaakte overkapping. Wij gebruiken hoge kwaliteit aluminium als constructie, zo behouden we een duurzame levensduur van de glazen terrasoverkapping.

Voordelen van een glazen terrasoverkapping

Een glazen terrasoverkapping biedt veel voordelen. Denk aan de mogelijkheid om het hele jaar door van de tuin te genieten, bescherming tegen weersinvloeden, verhoogde leefruimte, en een luxe uitstraling.

Meer lichtinval

Een van de grootste voordelen van glazen overkappingen is de toevoeging van extra lichtinval in huis. Dankzij de glazen dakconstructie of wandpanelen van een terrasoverkapping wordt natuurlijk licht optimaal benut. Hierdoor wordt de overkapping verrijkt met een stijlvolle sfeer van licht en ruimte.

Luxe uitstraling

Geniet van een elegante en luxe uitstraling van een glazen terrasoverkapping. Het is een ware blikvanger dankzij de moderne en elegante uitstraling. Voor zowel je interieur als exterieur. Het is de perfecte manier om je tuin een gevoel van luxe te geven. Bovendien kan het ook bijdragen aan de waarde van je huis.

Weinig onderhoud

De glazen panelen zijn gemakkelijk schoon te houden, je doet dit gewoon op dezelfde manier als het reinigen van je ramen. Daarnaast is het frame van de overkapping gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat betekent dat het weerbestendig is en roestvrij. Dit geeft je de vrijheid om te genieten van de tuin en het buitenleven.

Duurzaam materiaal

De overkapping is opgebouwd uit hoogwaardig glas en aluminium. Aluminium is een sterk en licht metaal dat bestendig is tegen extreme weersomstandigheden en niet roest. Het is een duurzaam materiaal dat jaren meegaat, zonder dat het onderhoud vereist. Bovendien, de glazen panelen zijn krasvast en verkleuren niet. Dit betekent dat jouw terrasoverkapping er jarenlang als nieuw uit zal zien.

Overkapping met glas: de mogelijkheden

Laat jouw glazen overkapping personaliseren naar jouw wensen en tuin. Bij Jurdie maken we de overkapping op maat gemaakt. Daarom bieden we ook verschillende mogelijkheden aan.

Schuifwand van glas

Kies je voor een gesloten terrasoverkapping? Ontdek dan onze schuifwanden van glas. Dit geeft de mogelijkheid om de overkapping te openen voor frisse lucht, of om de overkapping te sluiten voor bescherming tegen slecht weer. Combinatie met helder polycarbonaat mogelijk. Zo verminder je de hitte bij veel invallend zonlicht in de zomer.

Glazen dak

Hou je van de frisse lucht van de natuur? Bekijk dan de glazen overkappingen met alleen een dak. Een glazen dakwand biedt veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de sterren of de wolken. Het kan ook bijdragen aan het gevoel van meer ruimte en een moderne uitstraling in je exterieur. Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op voor een vrijblijvend infogesprek.

Waarom kiezen voor Jurdie?

Kwaliteit en duurzaam

Al onze hoogwaardige producten voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090 en zijn onder naleving van in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak tot een overkapping met lamellen, Jurdie heeft het allemaal. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!

Onderhoudsarm

Onze overkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!​

Innovatief

Terrasoverkappingen met innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook de hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen!​

Ontdek onze projecten - glazen overkapping

Onze overkappingen van glas onderscheiden zich door moderne constructies en slimme oplossingen op maat. Welke terrasoverkapping je ook nodig hebt, wij helpen je graag!

Uw overkapping met glas op maat

Op zoek naar een vakman in het plaatsen van een glazen overkapping? Jurdie plaatst elke overkapping in uw stijl en grootte.

Veelgestelde vragen

Een terrasoverkapping van glas is een constructie van aluminium met een glazen dak of glazen zijwanden. Dankzij het hoogwaardig veiligheidsglas geniet je van maximale lichtinval en heb je tegelijkertijd bescherming tegen regen en wind. Een glazen overkapping kan je ook afsluiten waardoor je geen last meer hebt van het weer. Hierdoor kan je met deze overkapping elk seizoen genieten van je terras tot in de late uurtjes.

Een terrasoverkapping heeft geen vergunning nodig als de totale oppervlakte niet groter is dan 40 m². Bovendien is het aangeraden om steeds de plaatselijke regelgeving te checken en eventueel contact op te nemen met de gemeente voordat je begint met de bouw van een terrasoverkapping.

De kostprijs van een glazen terrasoverkapping is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het formaat, het type glas, het ontwerp en de installatie. Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden en de kostprijs.