Lamellen terrasoverkapping

Wil je ook het hele jaar door genieten van je tuin?  Geniet nog meer van het buitenleven met een lamellen terrasoverkapping van Jurdie!

Lamellen terrasoverkapping

Lamellen overkapping

Kantelbare lamellen of inschuifbaar

Een terrasoverkapping met een lamellendak is een aanwinst voor uw woning, tuin of dakterras. Hiermee creëer je namelijk een extra leefruimte in jouw tuin waar je heerlijk tot rust kunt komen

Onze serie hoogwaardige lamellendaken zijn een toonbeeld van kracht: de Skyroof staat als een huis. Strak, solide en betrouwbaar. En niet te vergeten: multifunctioneel en stijlvol design. 

De lamellen zijn gemaakt van aluminium, wat betekent dat deze veilige constructie bestand is tegen hevige sneeuw- of regenval. De hoge kwaliteit garandeert dat u de Skyroof werkelijk in alle weersomstandigheden kunt gebruiken.

Maak van je tuin jouw persoonlijke paradijs, comfortabel en stijlvol, dankzij de terrasoverkappingen van Jurdie. Je buitenleven wordt een ervaring van topniveau!

Voordelen van een lamellen overkapping

Heb je al eens gedacht aan het plaatsen van een terrasoverkapping met lamellen? Dit is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je woning, maar biedt ook tal van voordelen waar je blij van wordt! We zetten ze graag voor je op een rijtje, zodat je straks optimaal kunt genieten van het buitenleven.

Bepaal de zoninval

Een lamellendak biedt de mogelijkheid om de zoninval te reguleren. Door de stand van de lamellen aan te passen, kunt u de hoeveelheid zonlicht en schaduw op uw terras of in uw tuin bepalen.

Duurzaam

Onze lamellen overkappingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze een lange levensduur hebben en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Volledig op maat

Een lamellen overkapping is verkrijgbaar volledig op maat op basis van uw wensen en behoeften. Kies zelf de afmetingen, kleuren en stijl. Zo ben je zeker van een overkapping die perfect past bij jouw tuin.

Weinig onderhoud

De lamellendaken van Jurdie zijn makkelijk te onderhouden. Ze hebben weinig onderhoud nodig en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Ontdek onze lamellen terrasoverkappingen

Skyroof Plus

De Skyroof Plus Lamellendak van Palmiye biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden. Deze lamellen overkapping heeft een flexibele en compacte structuur die het mogelijk maakt om te personaliseren naar jouw wensen!

Skyroof Prestige

De Skyroof Prestige Lamellendak van Palmiye heeft alles om volledig van het buitenleven te genieten! Bepaal zelf de lichtinval met flexibele lamellen die volledig te verschuiven zijn op afstandsbediening. Hiernaast is het mogelijk om deze overkapping met lamellen zowel vrijstaand als aan de woning te plaatsen.

Skyroof Compact

De Skyroof Compact is een minimalistische en strakke lamellen overkapping met als doel om meer te genieten van het buitenleven! Deze overkapping kan je plaatsen in elke hoek, tot 120 graden. Te plaatsen zowel aan huis als vrijstaand.

Waarom kiezen voor Jurdie?

Specialist in lamellen terrasoverkappingen

Onze overkappingen worden steeds geplaatst door de zaakvoerder zelf. Zo bent u zeker van een correcte plaatsing, transparante communicatie en geen onverwachte kosten!

Kwalitatieve en duurzame lamellen overkappingen op maat die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

Personaliseer je lamellen overkapping met lichten, screens, buitenverwarming,... Eindeloze mogelijkheden!

Lamellen dak voor terras

Lamellen terrasoverkappingen

Realisaties

Naast het adembenemende design, onderscheiden onze lamellendaken zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Veelgestelde vragen

Voor terrasoverkappingen van maximaal 40 vierkante meter is er geen vergunning nodig. Let op: er is wel nog steeds een meldingsplicht. Heb je nog vragen of twijfels omtrent de regelgeving? Contacteer ons gerust en we helpen je graag verder.

De btw op een terrasoverkapping bedraagt 21%. Als de woning ouder is dan 10 jaar, kan je genieten van een verlaagd btw-tarief van 6%, indien de overkapping deel uitmaakt van de woning. Vrijstaande terrasoverkappingen hebben steeds het btw-tarief van 21%.

Onze terrasoverkappingen zijn van het merk Palmiye. 

De kostprijs van een lamellen overkapping is afhankelijk van de grootte, het soort materiaal en de extra accessoires. Voor een prijsofferte kan u ons steeds vrijblijvend contacteren!