Carport Haaltert

Op zoek naar een carport in Haaltert? Ontdek de stijlvolle aluminium carports op maat van Jurdie! 

Carport Haaltert

Waarom een carport in Haaltert?

Een carport in Haaltert is dé ideale overkapping voor de bescherming van jouw auto, fietsen en mobilhome. Je voertuigen worden beschermd tegen het weer en je hoeft niet meer in de regen te lopen om in je auto te stappen.

Ten opzichte van een garage biedt een carport in Haaltert meer lichtinval, meer ruimte om te manoeuvreren en het is nog eens goedkoper. Ten laatste is een carport een stijlvolle toevoeging aan je woning. Het is een goede investering die de waarde van je woning zal doen stijgen!

Bij Jurdie vind je een carport op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Bescherm je voertuigen én upgrade je huis vandaag nog met een carport van Jurdie!

De voordelen van een aluminium carport in Haaltert

  • Het grootste voordeel is de duurzaamheid van het materiaal. Aluminium roest namelijk niet, waardoor de levensduur van de carport aanzienlijk wordt verlengd. Maar dat is niet het enige voordeel, want aluminium is ook nog eens onderhoudsvrij. Met een simpele schoonmaakbeurt met water en autoshampoo hou je hem makkelijk proper.
  • Een aluminium carport in Haaltert is niet alleen praktisch, het is ook nog eens stijlvol. Kies je voor een carport van aluminium, dan geef je jouw woning en tuin een moderne en strakke uitstraling. Het slanke en strakke ontwerp van de carport past perfect bij een eigentijdse woning en is een echte eyecatcher in je tuin of oprit.
  • Het grootste voordeel van aluminium is dat het makkelijk bewerkbaar is. Hierdoor ben je vrij in het kiezen van de grootte en RAL-kleuren bij een aluminium carport. Ideaal dus om een unieke stijl te creëren!

Onze carport modellen

Carport als aanbouw

Een carport tegen de gevel van de woning biedt niet alleen meer bescherming tegen weer en wind, maar verhoogt ook de waarde van de woning.

Vrijstaande carport

Vrijstaande carports zijn op elke gewenste locatie te plaatsen en bieden meer vrijheid op het gebied van grootte en breedte. Bovendien zijn vrijstaande carports vergunningsvrij.

Gebogen carport

Een gebogen carport heeft niet alleen een strak design, maar ook een hoge opstand. Dit zorgt ervoor dat de wagen extra bescherming heeft.

Carports van Jurdie

Dat zijn kwalitatieve en duurzame carports die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

Bij Jurdie zijn de mogelijkheden eindeloos. Bepaal zelf de kleur en grootte van je carport in Haaltert en kies uit ons uitgebreide aanbod aan accessoires, van verlichting tot buitenverwarming. Met een overkapping van Jurdie is alles mogelijk!

Onze overkappingen worden steeds geplaatst door de zaakvoerder zelf. Zo bent u verzekerd van een correcte plaatsing en opvolging!

Carport op maat

Ontdek onze realisaties

Carports regio Haaltert

Naast het adembenemende design, onderscheiden onze carports uit Haaltert zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Veelgestelde vragen

Een carport kan je als aanbouw plaatsen tegen de gevel van je woning of vrijstaand. De keuze is volledig aan jou!

Voor een carport wordt een breedte van 4 meter aanbevolen, zodat je voldoende ruimte hebt om een gemiddelde gezinswagen te parkeren.

Voor aangebouwde carports mag de totale oppervlakte niet groter zijn dan 40 m² en een maximale hoogte hebben van 4 meter. Blijf je binnen deze voorwaarden, dan heb je geen vergunning nodig, maar wel nog steeds een meldingsplicht.

De kostprijs voor het plaatsen van een carport wordt grotendeels beïnvloed door het materiaal en de totale grootte van de carport. Voor een prijsofferte kan je ons steeds vrijblijvend contacteren

Met een carport blijft jouw auto droog en beschermd tegen regen, sneeuw en hagel. Tevens biedt het bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

Bovendien kan een carport dienen als een extra opslagruimte voor tuinmeubelen, fietsen en andere spullen die je niet binnen wilt hebben.

Ten laatste kan een carport volledig op maat gemaakt worden op basis van jouw specifieke behoeften en wensen. Zo heb je bij Jurdie de keuze uit verschillende stijlen en RAL-kleuren zodat de carport perfect past bij jouw woning.

Wij plaatsen carports in deze regio's:

Antwerpen 
Oost-Vlaanderen

AalstBrakel – Dendermonde – Gent – GeraardsbergenHaaltertHerzele – NinoveOosterzele – WetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant

AsseDilbeek – LiedekerkeMeise – ,…

West-Vlaanderen

Interessante links