Lamellen overkapping

Op zoek naar een lamellen overkapping? Jurdie is de vakman die elke overkapping kan plaatsen volledig in uw in stijl en grootte.

Lamellen dak

Lamellen overkapping:

Kantelbare lamellen of inschuifbaar

Een terrasoverkapping met een lamellen dak is een aanwinst voor uw woning en tuin of dakterras. Onze serie hoogwaardige lamellen overkappingen zijn een toonbeeld van kracht: de Skyroof staat als een huis. Strak, solide en betrouwbaar. Multifunctioneel en stijlvol design.

De lamellen zijn gemaakt van aluminium, dat betekent dat deze veilige constructie bestand is tegen hevige sneeuw- of regenval. De hoge kwaliteit garandeert dat u de Skyroof werkelijk in alle weersomstandigheden kunt gebruiken.

Lamellen overkapping:

Kantelbare lamellen of inschuifbaar

Een terrasoverkapping met een lamellen dak is een aanwinst voor uw woning en tuin of dakterras. Onze serie hoogwaardige lamellen overkappingen zijn een toonbeeld van kracht: de Skyroof staat als een huis. Strak, solide en betrouwbaar. Multifunctioneel en stijlvol design. De lamellen zijn gemaakt van aluminium, dat betekent dat deze veilige constructie bestand is tegen hevige sneeuw- of regenval. De motor en hoge kwaliteit pakking garandeert dat u de Skyroof werkelijk in alle weersomstandigheden kunt gebruiken.

Ontdek onze lamellen overkappingen

Skyroof plus

De Skyroof Plus Lamellendak van Palmiye biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden. Deze overkapping heeft een flexibele en compacte structuur die het mogelijk maakt om te personaliseren naar jouw wensen!

Skyroof Prestige

De Skyroof Prestige Lamellendak van Palmiye heeft alles om volledig van het buitenleven te genieten! Bepaal zelf de lichtinval met flexibele lamellen die volledig te verschuiven zijn op afstandsbediening. Hiernaast is het mogelijk om deze overkapping zowel vrijstaand als aan de woning te plaatsen.

Skyroof Compact

De Skyroof Compact is een minimalistische en strakke overkapping met als doel om meer te genieten van het buitenleven! Deze overkapping kan je plaatsen in elke hoek, tot 120 graden. Te plaatsen zowel aan huis als vrijstaand.
Lamellen terrasoverkappingen

Realisaties

Naast het adembenemende design, onderscheiden onze producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Veelgestelde vragen

Onze terrasoverkappingen zijn van het merk Palmiye. 

De btw op een terrasoverkapping bedraagt 21%. Als de woning ouder is dan 10 jaar, kan je genieten van een verlaagd btw-tarief van 6%, indien de overkapping deel uitmaakt van de woning. Vrijstaande terrasoverkappingen hebben steeds het btw-tarief van 21%.

Voor terrasoverkappingen van maximaal 40 vierkante meter is er geen vergunning nodig.

De kostprijs van een terrasoverkapping is afhankelijk van de grootte en het soort materiaal. Voor een prijsofferte kan u ons steeds vrijblijvend contacteren!