Carport Brakel

Op zoek naar een carport in Brakel? Ontdek de stijlvolle aluminium carports op maat van Jurdie! 

Carport Brakel

Waarom een carport in Brakel?

Een carport in Brakel is dé ideale overkapping voor de bescherming van jouw auto, fietsen en mobilhome. Je voertuigen worden beschermd tegen het weer en je hoeft niet meer in de regen te lopen om in je auto te stappen.

Ten opzichte van een garage biedt een carport meer lichtinval, meer ruimte om te manoeuvreren en het is nog eens goedkoper. Ten laatste is een carport een stijlvolle toevoeging aan je woning. Het is een goede investering die de waarde van je woning zal doen stijgen!

Bij Jurdie kan je terecht voor een carport in Brakel die perfect past bij jouw wensen. Bescherm je voertuigen en geef jouw huis een upgrade met een carport op maat van Jurdie!

De voordelen van een aluminium carport in Brakel

  • Het grootste voordeel van een aluminium carport is de duurzaamheid. Het aluminium roest niet, waardoor de levensduur van de carport aanzienlijk wordt verlengd! Bovendien is aluminium ook nog eens onderhoudsvrij. Met een simpele schoonmaakbeurt met water en autoshampoo hou je hem makkelijk proper.
  • Een aluminium carport in Brakel is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Door te kiezen voor een carport van aluminium geef je jouw woning en tuin een moderne en strakke uitstraling. Het slanke en strakke ontwerp van de carport past perfect bij een eigentijdse woning en is een echte eyecatcher in je tuin of oprit.
  • Het is makkelijk bewerkbaar, zo ben je vrij in het kiezen van de grootte en RAL-kleuren bij een aluminium carport. Ideaal dus om een unieke stijl te creëren!

Onze carport modellen

Vrijstaande carport

Vrijstaande carports zijn overal te plaatsen en bieden meer vrijheid op vlak van grootte en breedte. Hiernaast is een vrijstaande carport vergunningsvrij.

Carport als aanbouw

Een carport tegen de gevel van de woning geeft meer bescherming tegen weer en wind. Bovendien doet het de waarde van de woning stijgen.

Gebogen carport

Een gebogen carport heeft een strak design en een hoge opstand. Dit zorgt ervoor dat de wagen extra bescherming heeft.

Carports van Jurdie

Dat zijn kwalitatieve en duurzame carports die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

Eindeloze mogelijkheden: Bepaal zelf de kleur en grootte van je carport in Brakel. Bovendien hebben we een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Alles is mogelijk met een overkapping van Jurdie!

Onze overkappingen worden steeds geplaatst door de zaakvoerder zelf. Zo bent u verzekerd van een correcte plaatsing en opvolging!

Carport op maat

Ontdek onze realisaties

Carports regio Brakel

Naast het adembenemende design, onderscheiden onze carports uit Brakel zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Veelgestelde vragen

Een carport kan je als aanbouw plaatsen tegen de gevel van je woning of vrijstaand. De keuze is volledig aan jou!

De aanbevolen breedte van een carport is 4 meter. Zo heb je genoeg ruimte om een gemiddelde gezinswagen onder te plaatsen.

Voor aangebouwde carports mag de totale oppervlakte niet groter zijn dan 40 m² en een maximale hoogte hebben van 4 meter. Blijf je binnen deze voorwaarden, dan heb je geen vergunning nodig, maar wel nog steeds een meldingsplicht.

De kostprijs voor het plaatsen van een carport wordt grotendeels beïnvloed door het materiaal en de totale grootte van de carport. Voor een prijsofferte kan je ons steeds vrijblijvend contacteren

Met een carport blijft jouw auto droog en beschermd tegen regen, sneeuw en hagel. Tevens biedt het bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

Bovendien kan een carport dienen als een extra opslagruimte voor tuinmeubelen, fietsen en andere spullen die je niet binnen wilt hebben.

Ten laatste kan een carport volledig op maat gemaakt worden op basis van jouw specifieke behoeften en wensen. Zo heb je bij Jurdie de keuze uit verschillende stijlen en RAL-kleuren zodat de carport perfect past bij jouw woning.

Wij plaatsen carports in deze regio's:

Antwerpen 
Oost-Vlaanderen

Aalst – Brakel – Dendermonde – Gent – GeraardsbergenHaaltertHerzele – NinoveOosterzele – WetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant

AsseDilbeek – Liedekerke – Meise – ,…

West-Vlaanderen

Interessante links