Carport Oost-Vlaanderen

Een carport op maat nodig in Oost-Vlaanderen? Bij Jurdie kan je terecht voor carports volledig gemaakt in jouw stijl!

Carport aan huis

Waarom een carport plaatsen?

Waarom zou je voor een carport in Oost-Vlaanderen kiezen? Da’s eigenlijk heel simpel.  Een carport biedt niet alleen een praktische beschutting voor je auto, fietsen en mobilhome, maar beschermt ze ook tegen het slechte weer. Zo hoef je nooit meer door de regen te lopen om bij je auto te komen.

In vergelijking met een garage biedt een carport meer voordelen dan je zou denken. Er is meer natuurlijk licht, voldoende ruimte om te manoeuvreren en het is zelfs goedkoper. Bovendien voegt het een stijlvol element toe aan je woning en is het een slimme investering die de waarde van je woning verhoogt!

Laat je verrassen door het vakmanschap van Jurdie en ontdek hoe wij jouw carport op maat plaatsen die perfect aansluit bij jouw wensen!

Onze carport modellen

Vrijstaande carport

Onze vrijstaande aluminium carports kan je overal plaatsen. Zowel in landelijke als moderne stijlen beschikbaar!

Aanbouw

Carports gebouwd tegen de gevel van de woning. Deze worden op maat geplaatst in samenspraak met de klant.

Gebogen carport

Een gebogen carport heeft een strak design en een hoge opstand, wat zorgt voor extra bescherming van je wagen.

Carports van Jurdie

Dat zijn kwalitatieve en duurzame carports die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

Eindeloze mogelijkheden: Bepaal zelf de kleur en grootte van je carport in Oost-Vlaanderen. Bovendien hebben we een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Alles is mogelijk met een overkapping van Jurdie!

Onze overkappingen worden steeds geplaatst door de zaakvoerder zelf. Zo bent u verzekerd van een correcte plaatsing en opvolging!

Carport op maat

Ontdek onze realisaties

Onze carports in Oost-Vlaanderen onderscheiden zich door innovatieve constructies en oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Uw carport op maat in Oost-Vlaanderen

Wil je een carport laten plaatsen in Oost-Vlaanderen door een echte vakman? Jurdie biedt carports volledig afgestemd op jouw smaak en formaat.

Veelgestelde vragen

Een carport kan je overal plaatsen. Zo kies je zelf of je het vrijstaand of tegen de woning plaatst.

Een minimumbreedte van 3,5 meter is aangeraden. Zo heb je genoeg ruimte om een gezinswagen onder te plaatsen. Indien je een mobilhome hebt kan het zijn dat je meer ruimte nodig hebt. Contacteer ons en we helpen je graag verder. 

Voor aangebouwde carports mag de totale oppervlakte niet groter zijn dan 40 m² en een maximale hoogte hebben van 4 meter. Blijf je binnen deze voorwaarden heb je geen vergunning nodig, maar wel nog steeds een meldingsplicht!

Wij plaatsen carports in deze regio's

Antwerpen 
Oost-Vlaanderen

AalstBrakelDendermonde – Gent – GeraardsbergenHaaltertHerzele – NinoveOosterzele – WetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant

AsseDilbeek – Liedekerke – Meise – ,…

West-Vlaanderen

Interessante links