Carport mobilhome

Op zoek naar een carport voor de mobilhome? Bij Jurdie plaatsen we overkappingen aangepast aan jouw stijl en kleuren.

Overkapping mobilhome

De ideale bescherming

Carport voor de mobilhome

Een mobilhome is een ideale manier om te reizen en nieuwe plaatsen te ontdekken. Het is een investering waar je veel plezier aan hebt, maar het is ook belangrijk om deze goed te beschermen tegen het weer en schade. Het kan een hele uitdaging zijn om je mobilhome veilig en beschermd te houden, vooral als je niet beschikt over een geschikte opslagruimte.

Een carport van Jurdie is een stijlvolle oplossing om je mobilhome te beschermen tegen het weer en tegelijkertijd je mobilhome gemakkelijk toegankelijk te houden. Wij bouwen uw carport volledig op maat op basis van de gewenste grootte, afmetingen en accessoires.

Waarom een carport voor de mobilhome?

Een mobilhome is vaak te groot om in een standaard garage te parkeren. Daardoor kan het lastig zijn om een goede bescherming te bieden tegen het weer en eventuele schade. Een carport kan hierbij een goede oplossing bieden. Ontdek hieronder de voordelen van een carport.

Bescherming tegen het weer

Een van de belangrijkste voordelen van het hebben van een carport is dat het de levensduur van je mobilhome kan verlengen. De carport beschermt je mobilhome tegen de verschillende weersomstandigheden, waardoor deze minder snel zal slijten.

Voorkom verkleuring

Een carport kan ook bescherming bieden tegen uv-straling. Als je mobilhome langdurig wordt blootgesteld aan zonlicht, kan dit leiden tot verkleuring en veroudering van het materiaal. Een carport biedt bescherming tegen uv-straling, waardoor jouw mobilhome langer in goede staat blijft.

Trendy en duurzaam

Een carport is een stijlvolle oplossing om je voertuigen te beschermen. Bij ons kan je zelf de kleuren en formaten kiezen. Ten slotte is een carport een duurzame investering. Het gaat lang mee en doet de waarde van de woning stijgen.

Carport modellen

Carport tegen de woning

Een carport tegen de gevel zal de mobilhome het best beschermen tegen de weersomstandigheden. Bovendien heeft een carport tegen de woning ook als voordeel dat deze gemakkelijk toegankelijk is vanuit je woning.

Vrijstaande carport

Een vrijstaande carport biedt meer flexibiliteit qua plaatsing en grootte, waardoor het een goede keuze kan zijn voor het parkeren van je mobilhome. Het grote voordeel van een vrijstaande carport is dat je deze op bijna elke locatie kunt plaatsen waar voldoende ruimte is.

Gebogen carport

Een gebogen carport is een stijlvolle en functionele oplossing voor het parkeren van je mobilhome. Het gebogen design en de hoge opstand bieden namelijk extra bescherming tegen weersomstandigheden.

Waarom kiezen voor Jurdie?

Kwaliteit en duurzaam

Al onze hoogwaardige producten voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090 en zijn onder naleving van in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Oplossing op maat

Bij Jurdie kan je terecht voor een stijlvolle totaaloplossing op maat. Wij bouwen uw carport op maat op basis van de gekozen formaten, accessoires en kleuren. Alles is mogelijk! Contacteer ons en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Onderhoudsarm

Onze overkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg jouw voertuig beschermen.

Innovatief

Terrasoverkappingen met innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook de hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen!

Ontdek onze projecten

Carports voor de mobilhome

Onze carports onderscheiden zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke mobilhome je ook hebt, wij zorgen voor jouw carport op maat!

Bescherm nu jouw mobilhome met een carport!

Onze carports voor mobilhomes zijn gemaakt van duurzame materialen die de beste bescherming bieden. Vraag een vrijblijvende offerte aan en bepaal zelf de stijl en kleuren!

Veelgestelde vragen

Een breedte van 3 tot 4 meter wordt over het algemeen als minimum aangeraden voor een mobilhome-carport, zodat je er zeker van bent dat je voertuig er tussen past. Naast de breedte is het ook belangrijk om te kijken naar de hoogte van de carport, zodat je mobilhome voldoende ruimte heeft om er veilig onderdoor te rijden.

Het is echter ook afhankelijk van de grootte van je mobilhome en eventuele andere voertuigen die je onder de carport wilt parkeren. Het kan daarom verstandig zijn om de afmetingen van je mobilhome op te meten voordat je een carport aanschaft, om er zeker van te zijn dat je de juiste afmetingen kiest.

Het is aan jou de keuze waar je een carport plaatst. Dit kan zowel aan de gevel van de woning of vrijstaand. Het is belangrijk om bij het kiezen van de locatie van de carport rekening te houden met de grootte van je camper. Meet de afmetingen van je voertuig op en zorg ervoor dat de carport groot genoeg is om de camper volledig te bedekken en beschermen tegen de weersomstandigheden.

Ongeacht de locatie die je kiest, zorg ervoor dat de carport gemakkelijk toegankelijk is en dat je voldoende ruimte hebt om je camper veilig in en uit te rijden. Een goed geplaatste carport kan de levensduur van je camper verlengen en beschermen tegen schade veroorzaakt door regen, wind en zonlicht.

Je hebt geen vergunning nodig voor je carport als die een maximale oppervlakte heeft van 40 m². Je zal enkel rekening moeten houden met de meldingsplicht. Is de carport toch groter? Dan zal je een vergunning moeten aanvragen bij de gemeente.

De kostprijs bij het plaatsen van een carport voor de mobilhome kan enorm variëren. De totale prijs is afhankelijk van de grootte, gewenste materiaal en extra accessoires. Voor een vrijblijvende offerte kan u ons steeds contacteren

Wij plaatsen carports in deze regio's

Antwerpen 
Oost-Vlaanderen

AalstBrakelDendermonde – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – NinoveOosterzele – WetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant

Asse – Dilbeek – Liedekerke – Meise – ,…

West-Vlaanderen