Carport Gent

Op zoek naar een aluminium carport in Gent? Bij Jurdie kan je terecht voor een carport op maat helemaal in jouw stijl.

Carport aluminium

Waarom een carport in Gent?

Droom je van een stijlvolle en praktische oplossing om uw voertuigen te beschermen tegen de grillen van het Belgische weer? Een carport in Gent van Jurdie is precies wat u nodig heeft! Hiermee worden uw auto, fietsen en mobilhome niet alleen beschermd tegen weersinvloeden, maar stapt u ook altijd droog in uw auto, zelfs op die regenachtige dagen. 

Vergeleken met een traditionele garage, profiteert u van een overvloed aan natuurlijk licht, extra ruimte om uw voertuigen te manoeuvreren en een aanzienlijke kostenbesparing. Maar het is niet alleen functioneel, een carport is ook een stijlvolle toevoeging die naadloos opgaat in de esthetiek van uw woning. 

Investeren in een carport is een slimme zet die de waarde van uw woning aanzienlijk kan verhogen. En bij Jurdie staan we klaar om u te helpen de perfecte carport in Gent te vinden, aangepast aan uw specifieke behoeften. Geef uw woning vandaag nog een upgrade! Contacteer ons nu en ervaar de voordelen van de ideale carport in Gent!

De voordelen van een aluminium carport in Gent

  • Duurzaamheid: Het robuuste aluminium van een carport roest niet, wat de levensduur aanzienlijk verlengt. Dit betekent dat uw investering jarenlang meegaat, zonder tekenen van slijtage of beschadiging.
  • Onderhoudsgemak: Vergeet complexe onderhoudsroutines. Met slechts water en autoshampoo kunt u uw aluminium carport eenvoudig schoon en glanzend houden.
  • Elegant design: Een aluminium carport in Gent is meer dan alleen functioneel. Het voegt een vleugje moderne en strakke esthetiek toe aan uw woning en tuin, dankzij het slanke en minimalistische ontwerp. Het is de perfecte match voor elke eigentijdse woning en wordt een absolute blikvanger op uw oprit of in uw tuin.

Onze carport modellen

Op zoek naar een stijlvolle, functionele carport in Gent? Wij hebben de oplossing! Of u nu houdt van de flexibiliteit van een vrijstaande carport, de extra bescherming van een aangebouwde carport, of het strakke design van een gebogen carport, ons assortiment heeft voor elk wat wils.

Vrijstaande carport

Vrijstaande aluminium carports die overal te plaatsen zijn. Zowel in landelijke als moderne stijlen beschikbaar.

Carport aanbouw

Carports geplaatst tegen de woning. Deze worden op maat gemaakt in samenspraak met de klant.

Gebogen carport

Een carport met een strak design en hoge opstand. Ideaal voor grotere wagens, caravans en mobilhomes.

Waarom kiezen voor Jurdie?

Kwalitatieve en duurzame carports die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

Eindeloze mogelijkheden: Bepaal zelf de kleur en grootte van je carport in Dilbeek. Bovendien hebben we een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Alles is mogelijk met een overkapping van Jurdie!

Bij ons wordt elke overkapping persoonlijk geplaatst door de zaakvoerder zelf. Zo ben je zeker van een vakkundige plaatsing en een nauwgezette opvolging.

Carport op maat

Ontdek onze realisaties

Carports regio Gent

Onze carports onderscheiden zich door innovatieve constructies en gepersonaliseerde oplossingen op maat. Welke carport je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Uw carport op maat in Gent?

Laat Jurdie jouw droom carport in Gent realiseren. Contacteer ons vandaag nog en laten we samen jouw project vrijblijvend bespreken!

Veelgestelde vragen

Bij het plaatsen van een carport kan je kiezen om deze te plaatsen tegen de woning of vrijstaand.

De aanbevolen breedte van een carport is 3,5 meter. Zo heb je genoeg ruimte om een gemiddelde gezinswagen onder te plaatsen.

Voor aangebouwde carports mag de totale oppervlakte niet groter zijn dan 40 m² en een maximale hoogte hebben van 4 meter. Blijf je binnen deze voorwaarden dan heb je geen vergunning nodig, maar wel nog steeds een meldingsplicht!

Een carport biedt extra opslag- en parkeerruimte, wat een aantrekkelijke eigenschap is voor potentiële kopers. Als de carport goed onderhouden is en past bij de stijl van het huis, kan dit bijdragen aan een hogere verkoopprijs. Let er wel op dat de waardevermeerdering kan variëren, afhankelijk van de kwaliteit en het onderhoud van de carport, en de voorkeuren van de lokale huizenmarkt.

Wij plaatsen carports in deze regio's

Antwerpen 
Oost-Vlaanderen

AalstBrakel – Dendermonde – Gent – GeraardsbergenHaaltertHerzele – NinoveOosterzele – WetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant

AsseDilbeek – Liedekerke – Meise – ,…

West-Vlaanderen

Interessante links