Skyroof Prestige

Ervaar de vrijheid van een open omgeving met het Skyroof Prestige lamellendak. Schuif de lamellen eenvoudig opzij en geniet van het buitenleven zoals u dat voor ogen heeft

Lamellen overkapping hoge kwaliteit

Skyroof Prestige - Luxe lamellendak

Het Skyroof Prestige Lamellendak combineert stijl, duurzaamheid en aanpasbaarheid. Haal het beste uit het buitenleven met deze flexibele overkapping. Dankzij de flexibiliteit schuif je de lamellen eenvoudig opzij voor een open sfeer of een beschut terras. 

Met de afstandsbediening bedien je de lamellen synchroon, en bij het sluiten zorgen ze voor een strakke isolatie. Of je nu kiest voor een vrijstaande opstelling of bevestiging aan je woning, alles is mogelijk!

Opties en mogelijkheden

Glazen schuifwanden

Laat koud weer je niet binnenhouden. Met glazen schuifwanden transformeer je je overkapping tot een plek om in elk seizoen van te genieten.

Verlichting

Geniet zelfs na zonsondergang van de perfecte sfeer met dimbare LED-verlichting rondom de overkapping.

Screens

Met screens in uw Skyroof overkapping kies je gemakkelijk tussen zon en schaduw en ben je altijd beschermd tegen regen.

Louvre panelen

Verrijk je lamellen terrasoverkapping met Louvre panelen en laat je unieke stijl zien, aan één kant of rondom!

Technische specificaties

Vrijstaand / muurmontage

Leverbaar in alle RAL kleuren.

4 meter*

*De Skyroof Prestige is te koppelen voor het overkappen van grotere of afwijkende afmetingen

6,9 meter*

31,54cm

Lamellen overkapping skyroof plus
Video afspelen

Ervaar het buitenleven met maximale luxe

Bepaal zelf de sfeer onder jouw overkapping, elke dag opnieuw. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van een lamellen overkapping!

Veelgestelde vragen

Voor terrasoverkappingen van maximaal 40 vierkante meter is er geen vergunning nodig. Let op: er is wel nog steeds een meldingsplicht. Heb je nog vragen of twijfels omtrent de regelgeving? Contacteer ons gerust en we helpen je graag verder.

De btw op een terrasoverkapping bedraagt 21%. Als de woning ouder is dan 10 jaar, kan je genieten van een verlaagd btw-tarief van 6%, indien de overkapping deel uitmaakt van de woning. Vrijstaande terrasoverkappingen hebben steeds het btw-tarief van 21%.

Onze terrasoverkappingen zijn van het merk Palmiye. 

De kostprijs van een lamellen overkapping is afhankelijk van de grootte, het soort materiaal en de extra accessoires. Voor een prijsofferte kan u ons steeds vrijblijvend contacteren!