Lamellendak

Skyroof Plus

Lamellendak overkapping

Skyroof Plus - Lamellendak

De Skyroof Plus Lamellen terrasoverkapping van Palmiye is niet zomaar een overkapping. Het is dé manier om volop van het buitenleven te genieten, zonder beperkingen. Kies zelf de kleur, stijl en opties. Daarnaast is het mogelijk de luxe overkapping zowel vrijstaand als aan je woning te plaatsen.

Het gemotoriseerde dak met roteerbare aluminium panelen kan je tot 120 graden aanpassen. Zo bepaal je steeds opnieuw de gewenste lichtinval op basis van het weer. Te veel zon? Open het lamellendak om de warmte te laten ontsnappen. Regen op komst? Bescherm jezelf door de panelen te sluiten. 

Heb je nog meer luxe nodig? Ontdek de Skyroof Prestige voor de ultieme buitenervaring.

Opties en mogelijkheden

Glazen schuifwanden

Zelfs bij koeler weer wilt u buitengewoon genieten. Verrijk uw overkapping met glazen schuifwanden en ervaar het buitenleven in elk seizoen. Deze zijn beschikbaar in helder, opaal en zwart glas.

Verlichting

Geniet zelfs na zonsondergang van de perfecte sfeer met dimbare LED-verlichting, geïntegreerd in de rand of lamellen.

Screens

Met screens in uw Skyroof overkapping kiest u moeiteloos voor schaduw en bescherming tegen regen.

Louvre panelen

Verrijk je lamellen terrasoverkapping met Louvre panelen en laat je unieke stijl zien, aan één kant of rondom!

Technische specificaties

Vrijstaand / muurmontage

4,50 meter*

Leverbaar in alle RAL kleuren.

8 meter*

21,56 cm

Lamellen overkapping skyroof plus

Geniet van het buitenleven

Ontspan en geniet van een overkapping waar jij op elk moment de perfecte sfeer bepaalt. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

Voor terrasoverkappingen van maximaal 40 vierkante meter is er geen vergunning nodig. Let op: er is wel nog steeds een meldingsplicht. Heb je nog vragen of twijfels omtrent de regelgeving? Contacteer ons gerust en we helpen je graag verder.

De btw op een terrasoverkapping bedraagt 21%. Als de woning ouder is dan 10 jaar, kan je genieten van een verlaagd btw-tarief van 6%, indien de overkapping deel uitmaakt van de woning. Vrijstaande terrasoverkappingen hebben steeds het btw-tarief van 21%.

Onze terrasoverkappingen zijn van het merk Palmiye. 

De kostprijs van een lamellen overkapping is afhankelijk van de grootte, het soort materiaal en de extra accessoires. Voor een prijsofferte kan u ons steeds vrijblijvend contacteren!