Terrasoverkapping Polycarbonaat

Van een terrasoverkapping uit polycarbonaat geniet je elke dag. Ontdek onze hoogwaardige overkappingen op maat en laat je inspireren.

Terrasoverkapping polycarbonaat

Waarom een overkapping van polycarbonaat?

Een terrasoverkapping van polycarbonaat is dé oplossing om elke dag te genieten van het buitenleven doorheen het jaar.

Het dak van polycarbonaat platen is ideaal voor de bescherming tegen de zon, regen en vocht. Hierdoor kan je langer vertoeven in de tuin met vrienden en familie. Bovendien ben je zeker dat het tuinmeubilair veilig en droog blijft. Zo heb je minder zorgen en kan je meer genieten! 

Geniet nog meer van buitengevoel in alle comfort met een overkapping van polycarbonaat van Jurdie! Met onze aanpak op maat zorgen we voor een stijlvolle terrasoverkapping die perfect bij je past!

De voordelen van polycarbonaat

Er zijn tal van voordelen bij het kiezen van een terrasoverkapping met polycarbonaat platen. Ter vergelijking met glas is polycarbonaat sterker en moeilijker breekbaar, terwijl het toch makkelijk te buigen is. Bovendien is het bestand tegen hoge temperaturen en uv-stralingen.  Let wel op, polycarbonaat is niet geheel krasvrij en het laat minder licht door dan een terrasoverkapping uit glas. 

Ten slotte is een overkapping met polycarbonaat dak een uitstekende oplossing indien je een duurzame overkapping wilt plaatsen. Het heeft een lange levensduur waardoor je vele zomers kan genieten van je terras.

Polycarbonaat overkapping

De soorten polycarbonaat

Er zijn drie soorten polycarbonaat beschikbaar die kunnen dienen als dakvulling. Ten eerste is er opaal polycarbonaat die een groot deel van de zon weerkaatst. Hiernaast is er ook helder polycarbonaat. Dit zijn heldere platen van polycarbonaat die meer zonlicht doorlaten. Ten laatste is er zonwerend polycarbonaat. Deze platen weerkaatsen het meeste zonlicht

Opaal polycarbonaat

Een overkapping van opaal polycarbonaat weerkaatst een groot deel van het invallend zonlicht. Zo heb je tijdens de warme zomerdagen minder last van een te hoge temperatuur.

Zonwerend polycarbonaat

Zonwerend polycarbonaat is de beste oplossing om het licht van de zon te weren. Dankzij een UV-bestendige laag geniet je tijdens de zomer van koelere temperaturen. Verkrijgbaar in helder en opaal polycarbonaat.

Helder polycarbonaat

Met een dak van helder polycarbonaat geniet je van een helder dak waar je makkelijk doorheen kunt kijken. Zo profiteer je het meest van natuurlijk licht in je extra leefruimte.

Waarom kiezen voor Jurdie?

Kwaliteit en duurzaam

Al onze hoogwaardige terrasoverkappingen voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090 en zijn onder naleving van in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen. Alle verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Jurdie heeft het allemaal. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!

Onderhoudsarm

Onze producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Innovatief

Terrasoverkappingen met innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook de hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen!

Ontdek onze realisaties

Onze overkappingen uit polycarbonaat onderscheiden zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Op zoek naar een overkapping op maat?

Jurdie is de vakman in het plaatsen van terrasoverkappingen uit polycarbonaat. Welke stijl of design je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen!

Veelgestelde vragen

Terrasoverkappingen mogen een maximale grootte hebben van 40 vierkante meter. Is de overkapping toch groter? Dan heb je een vergunning nodig.

Onze standaard garantie op polycarbonaat platen is 10 jaar.

Polycarbonaat is een stuk goedkoper dan glas. Bovendien is het een goed alternatief als dak voor een overkapping.

Polycarbonaat biedt meer privacy en heeft minder schoonmaakbeurten nodig ten opzichte van glas. Een overkapping van glas daarentegen is duurzamer en is minder gevoelig voor krassen.