Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping in jouw stijl en grootte? Jurdie plaatst jouw overkapping op maat met een perfecte afwerking.

Overkapping tuin

Gemaakt in uw stijl en grootte

Overkappingen op maat

Graag heel het jaar genieten van tuin en natuur? Dan is een terrasoverkapping de ideale uitbreiding van uw tuin. Natuurlijk wil je een overkapping die ideaal past bij jouw tuin en woning. Bij Jurdie kijken we samen met de klant wat de beste oplossing is. 

Alvorens het plaatsen van een overkapping gaan we gratis langs bij de klant om op te meten en bespreken wat mogelijk is. Zo bent u zeker van een correcte prijs en een overkapping die perfect bij u past.

Wij plaatsen alle soorten overkappingen van carports tot lamellen. Contacteer ons en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Voordelen van Jurdie

Onderhoudsarm
Duurzaam materiaal
Innovatief
Eindeloze mogelijkheden

Ontdek onze modellen

Alle overkappingen worden geplaatst in jouw stijl en grootte. Ontdek ons uitgebreid aanbod aan terrasoverkappingen.

Jouw terrasoverkapping op maat

Op zoek naar een terrasoverkapping die perfect bij je past? Bij Jurdie kan je een terrasoverkapping laten plaatsen helemaal in jouw stijl en grootte. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte.

Onze realisaties

Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen. Want iedereen wilt een overkapping die perfect bij zich past.

Contacteer ons

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Adres

Hoogstraat 53,
9550 Herzele

E-mail

Info@jurdie.be

Telefoon

Jouw verkapping op maat

Op zoek naar een terrasoverkapping die perfect bij je past? Bij Jurdie kan u een overkapping laten plaatsen helemaal in uw stijl en grootte.

Veelgestelde vragen

Bij Jurdie plaatsen we reeds jaren terrasoverkappingen op maat met duurzame materialen. Tevens biedt de zaakvoerder een uitstekende service en komt hij de overkappingen zelf plaatsen. Hierdoor kan de klant steeds rekenen op een correcte afwerking!

Onze alminiumdaken hebben een garantie van 10 jaar. De overkappingen van het merk Palmiye hebben een garantie van 5 jaar.

Voor terrasoverkappingen van maximaal 40 vierkante meter is er geen vergunning nodig. Hiernaast kan het wel zijn dat er een meldingsplicht nodig is. Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren!