Lamellen overkapping

Op zoek naar een lamellen overkapping? Jurdie is de vakman die elke overkapping kan plaatsen volledig op maat en in jouw stijl.

Lamellen dak

Mogelijkheden van een lamellendak

Kantelbare lamellen of inschuifbaar

Een terrasoverkapping met een lamellen dak is een aanwinst voor uw woning, tuin of dakterras. Onze serie hoogwaardige lamellen overkappingen zijn een toonbeeld van kracht: de Skyroof staat als een huis. Strak, solide en betrouwbaar. En niet te vergeten: multifunctioneel en stijlvol design.

De lamellen zijn gemaakt van aluminium, dat betekent dat deze veilige constructie bestand is tegen hevige sneeuw- of regenval. De  hoge kwaliteit garandeert dat u de Skyroof werkelijk in alle weersomstandigheden kunt gebruiken.

Ontdek onze modellen

Skyroof plus

De Skyroof Plus Lamellendak van Palmiye biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden. Deze overkapping heeft een flexibele en compacte structuur die het mogelijk maakt om te personaliseren naar jouw wensen!

Skyroof Prestige

Het lamellendak van de Prestige heeft alles om volledig van het buitenleven te genieten! Bepaal zelf de lichtinval met flexibele lamellen die volledig te verschuiven zijn op afstandsbediening. Hiernaast is het mogelijk om deze overkapping zowel vrijstaand als aan de woning te plaatsen.

Skyroof Compact

De Skyroof Compact is een minimalistische en strakke overkapping met als doel om meer te genieten van het buitenleven! Deze overkapping kan je plaatsen in elke hoek, tot 120 graden. (zowel aan huis als vrijstaand)

Bekijk onze realisaties

Innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat, dat zijn overkappingen die klaar zijn voor 2023. Welke overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen!

Voordelen van Jurdie

Onze overkappingen worden steeds geplaatst door de zaakvoerder zelf. Zo bent u verzekerd van een correcte plaatsing en opvolging!

Kwalitatieve en duurzame overkappingen die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

Eindeloze mogelijkheden: Wij hebben een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming.

Lamellen overkapping

Voordelen van Jurdie

Contacteer ons

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Adres

Hoogstraat 53,
9550 Herzele

E-mail

Info@jurdie.be

Telefoon